Lad romantikken blomstre på Stillehavsøerne - 10 perfekte bryllupsrejser

Det er ikke uden grund at de små vidunderlige øer i Stillehavet siges at være nogle af verdens mest romantiske steder. Bungalower med stråtag, smukke laguner, solnedgange i verdensklasse og lune aftensmåltider med fersk fisk, hummer og skaldyr. Med andre ord; en perfekt opskrift på den perfekte bryllupsrejse.

Omgivelserne er en vigtig del af en bryllupsrejse, og her har vi samlet 10 af de fineste hoteller til dig, som er ude efter en romantisk oplevelse. Vores rejsekonsulenter har selv besøgt øerne flere gange for at kunne anbefale de skønneste steder og resorter. Du er derfor i de bedste hænder, når du kontakter Fijirejser for at få hjælp til at planlægge en af livets mest mindeværdige rejser. Vil I holde drømmebrylluppet på en af Stillehavsøerne, kan vi også sagtens hjælpe jer med det!

the brandoThe Brando. Foto: Tim McKenna/Tahitiflyshoot

1. The Brando, Fransk Polynesien

Det er skuespilleren Marlon Brando, som er grundlæggeren af The Brando; et unikt luksusresort i Fransk Polynesien, som ligger på den ubeskriveligt smukke atol, Tetiaroa Island. Resortet ligger på en af flere små øer, som omkranser en stor lagune.

Alle øerne er privatejede og derfor kun tilgængelige for resortets gæster og besøgende forskere. Atollen ligger en 20 minutters flyvetur fra Tahiti og består af 35 skjulte villaer med private pools – alle på kridhvide stande, hvor skildpadder og eksotiske fugle jævnligt kommer på besøg.

Likuliku Lagoon Resort.Likuliku Lagoon Resort. Foto: Hamilton Lund

2. Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort er et nyt luksuriøst resort, som genspejler den melanesiske kultur og arkitektur. Resortet ligger i øgruppen, Mamanuca, der er et idyllisk og smukt område med historisk betydning. Likuliku er kun for par, og her kan man sammen nyde de romantiske omgivelser, hvor alt lægger op til et mindeværdigt ophold. Et perfekt sted til bryllupsrejsen. Dette resort er desuden det første og eneste, som tilbyder overwater bungalows på Fiji.

Manuia Beach ResortManuia Beach Resort.

3. Manuia Beach Resort, CookØerne

På vestkysten af Rarotonga i rolige og smukke omgivelser, finder du Manuia Beach Resort. Resortet ligger ved en hvid sandstrand og består af 26 boliger. De har en tropisk have og et ’infinity’ bassin med en fantastisk udsigt over lagunen. Herfra kan du nyde en af Rarotongas flotteste solnedgange! På resortet er der både bar og restaurant med autentisk polynesisk mad.

hilton mooreaHilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

4. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Fransk Polynesien

Et afslappende paradis i nærmest perfekte omgivelser. Midt imellem de historiske bugter, Cook’s Bay og Opunohu Bay, ligger dette flotte resort ved en kridhvid strand. Resortet, som kun har bungalower, omfavnes af en stor krystalklar lagune og en fantastisk kulisse af fløjsgrønne bjerge. Der findes mange fristende måder at opleve lagunen på, både over og under vand; sejling eller kanoturer i solnedgangen, fiskeri, dybvandsfiskeri, vandski, jetski eller parasailing.

navutu starsNavutu Stars. Foto: Three Loose Coconuts

5. Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars Resort er et nyt og luksuriøst boutique resort på øen Yaqeta i øgruppen Yasawa. Resortet er anbefalet af Condé Nast og er udvalgt til at være blandt de mest sexede resorts i verden. Med bare 9 bures, som alle er placeret på eller lige ved stranden er dette et lille og intimt resort, der ønsker par i alle aldre velkommen. Nyd det smukke landskab med kontrasterne fra de mørke, grønne øer og det turkisblå vand.

pacific resort aitutakiPacific Resort Aitutaki. Foto: Peter James Quinn

6. Pacific Resort Aitutaki, CookØerne

Pacific Resort Aitutaki regnes for at være det mest luksuriøse resort på cookøerne. Det er idyllisk placeret på Aitutaki, som mange mener er den smukkeste ø i Stillehavet. Resortet består af 27 bungalower, som alle har udsigt og let adgang til stranden. De fleste af bungalowerne er store og rummelige, men hvis du ønsker lidt ekstra luksus findes der også nogle villaer på hele 90 kvm med bl.a. eget udendørs bad. Fra Aitutaki kan du også tage et privat Honeymoon Cruise rundt i den store og smukke lagune på øen – bare I to, som nyder en picnic med champagne og snorkling.

intercontinental thalassoIntercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

7. Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, Fransk Polynesien

Dette er det nyeste 5-stjernede resort på Bora Bora, som er placeret på koralrevet på den lille ø Motu Piti Aau (der betyder ”to hjerter” på Tahitisk). Alle bungalowerne står på pæle ude i vandet og omgivelserne er utroligt idylliske. På den ene side af resortet ligger lagunen med en fantastisk udsigt til bjergene på Bora Bora og på den anden side koralrevet og det endeløse Stillehav.

Tikehau Pearl Beach ResortTikehau Pearl Beach Resort.

8. Tikehau Pearl Beach Resort, Fransk Polynesien

Langs en smuk kridhvid strand ligger dette flotte resort, hvor alle bungalows ligger på stranden eller står på pæle ude i vandet. Tikehau er en næsten cirkelrund atol i øgruppen Tuamotu. Tikehau kan bedst beskrives som et idyllisk postkort og regnes ikke uden grund for at være en af de smukkeste atoller i hele Polynesien. De flotte omgivelser overgås kun af det utrolige og overdådige liv under vanden, hvor det myldrer med fisk i alle farver og faconer. Resortet har egne tilbud til bryllup og/eller bryllupsrejser.

Tokoriki Island ResortTokoriki Island Resort. Foto: Stephen Govel Photography

9. Tokoriki Island Resort, Fiji

Dette er et boutique resort helt nordligt i øgruppen Mamanuca. Alle bungalowsne ligger lige ved stranden med en super udsigt mod den smukke solnedgang. Tokoriki er selve symbolet for fijiansk gæstfrihed med en afslappet blanding af moderne stil og fijiansk design. Tokoriki Island er specielt populært blandt par, som ønsker at gemme sig lidt væk i et lille paradis. Her kan man snorkle på koralrevet lige uden for stranden eller man kan dykke med det professionelle PADI team. Resortet har egne tilbud til bryllup og/ eller bryllupsrejser.

Little Polynesian ResortLittle Polynesian Resort. Foto: Kirklandphotos

10. Little Polynesian Resort, CookØERNE

Lille Polynesien ligger idyllisk placeret mellem grønne palmer ved en smuk og kridhvid strand. Her kan en håndfuld gæster nyde livet i behagelige og luksuriøse omgivelser. Resortet består af 14 bungalower som er bygget i traditionel polynesisk stil og med udsigt til stranden og den turkise lagune udenfor. Stranden er et af de flotteste på Rarotonga og lagunen udenfor er perfekt til at få en dukkert i. Resortet har egne tilbud til bryllup og/eller bryllupsrejser.

Et cruise på bryllupsrejsenEt cruise på bryllupsrejsen

Et cruise på bryllupsrejsen

Vi kan tryggt rekommendera en kombination av några dagar på en av resorterna ovan med en kryssning i Stilla havet. Vi erbjuder både flerdagskryssningar med besök på olika öar och lokala byar, och mindre dags- eller kvällskryssningar. En kryssning bland öarna i Stilla havet är något helt annat än det man förknippar med en kryssning i Karibien eller Medelhavet. Här är atmosfären mer avslappad, fartygen mindre, man kan går barfota om man vill och besättningen är fantastiska representanter för vänligheten i Stilla havet. Oavsett vad du väljer kan vi garantera en fin upplevelse och minnen för livet!


Denne oversigt er blot et lille udvalg af de mange gode resorts som findes i Stillehavet. Vores rejsekonsulenter har rejst meget i området, og kender både øerne og de mange resorts rigtig godt. Takket være dette, kan vi skræddersy en rejse som passer lige præcis til dit budget og ønsker for rejsen. Dette sikrer en problemfri oplevelse, og en ferie du sent vil glemme!

Tag kontakt med os og planlæg drømmeferien i dag »

Vores kendskab er din tryghed.