Luksuriøse Cook Øerne - 15 dage

2 pacific resort aitutaki beachfront

Her har vi inkluderet to af de bedste resorts på Cook Øerne. Pacific Resort Aitutaki er regnet som det mest luksuriøse resort, og er idyllisk placeret på Aitutaki som kaldes den smukkeste ø i Stillehavet.

Turen starter i København. Fra London flyver I via Los Angeles til Rarotonga, og her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Crown Beach Resort & Spa. Dette er et luksuriøst resort beliggende ved en smuk kridhvid strand, og her skal I bo 7 nætter. Morgenmad er inkluderet. 

Efter opholdet på Crown Beach Resort & Spa, bliver I kørt til lufthavnen hvorfra I har en 50 minutters flyvetur til Aitutaki. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Pacific Resort Aitutaki. Pacific Resort Aitutaki regnes som det mest luksuriøse resort på Cook Øerne, og består af 27 forskellige bungalows, alle med udsigt og nem adgang til stranden. Morgenmad er inkluderet.

Inkluderet i pakken er også en bådtur rundt i den store og meget smukke lagune på Aitutaki, noget som er en oplevelse for livet. Et besøg på smukke One Foot Island er også inkluderet. Der er meget at lave på Aitutaki, men husk at det vigtigste er at slappe af og nyde livet. Dette er din drømmeferie, og du skal kun lave lige præcis det du har lyst til – og kun når du føler for det.

Efter opholdet på Aitutaki returnerer I til Rarotonga hvorfra I starter hjemrejsen mod Danmark. Det er mulig at gøre stop i Los Angeles, eller hvad med at udvide rejsen til en decideret Jorden Rundt-rejse med stop i både Auckland og Kina.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 57.000

Standard: priskategori 4

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse t/r på økonomiklasse
  • Skatter og afgifter
  • Transfer på Rarotonga og Aitutaki
  • Indenrigsfly mellem øerne
  • 7 nætter på Crown Beach Resort & Spa, inkl. morgenmad
  • Te Vara Nui Island Night Show
  • 5 nætter på Pacific Resort Aitutaki, inkl. morgenmad
  • Aitutaki Lagoon Cruise

Rejsen kan forlænges.

Tillæg per person for Business Class: fra kr 25.000,-

Turkode: 54259

Kontakt os for yderligere information »