Aitutaki

AitutakiMange mener at Aitutaki er den smukkeste ø i Stillehavet. Øen har en smuk azurblå lagune, som er flydt med farverige fisk og ude i vandet ligger små øer med kridhvide strande og svajende palmer. Et besøg til Cook øerne er ikke komplet uden en tur til Aitutaki.

Flyveturen over det endeløse Stillehav fra Rarotonga til Aitutaki tager omkring en times tid, og pludselig ud af ingenting, dukker denne smukke palmeklædte ø op. Højdepunktet for de fleste som tager til Aitutaki, er en bådtur ud til øerne One Foot Island og Honeymoon Island, som ligger midt ude i den store lagune. Indbyggertallet er lavt på Aitutaki og der kommer ikke mange turister, så du er næsten garanteret en hel strand for dig selv. Det er også muligt at overnatte på en af de mange små øer i lagunen.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Vi kan også tilbyde pakker fra Rarotonga til Aitutaki, hvor fly tur/retur, en overnatning og transfer til/fra lufthavnen både på Rarotonga og Aitutaki er inkluderet. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Aitutaki. Kontakt os for forslag og pristilbud.

   
Inano Lagoon Bungalows

Inano Lagoon Bungalows

Et relativt nyt resort med bungalows i polynesisk stil lige ved lagunen. Alle bungalows har et lille separat køkken. Restaurant og bar på andre resorts i gåafstand fra Inano.

Paradise Cove
Klik på billedet for info & billeder.

Aretai Beach Villas

Tre store enheder, alle med to soveværelser og separat køkken, ved en af de smukkeste strande på på Aitutaki. Loftsventilator, køleskab m.m. på værelset.

Tamanu Beach
Klik på billedet for info & billeder.

Tamanu Beach

Resortet ligger med 22 enheder på solsiden lige ved stranden, så du behøver ikke gå langt for at snorkle eller bade. Hver søndag arrangeres udendørs grillaften. Aircondition, køleskab m.m. på værelset.

Læs mere...

Aitutaki Lagoon Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Ligger på en lille ø i et af de smukkeste områder på Aitutaki, omgivet af kridhvide strande og en utrolig udsigt over lagunen. Stort aktivitetstilbud. Aircondition, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.

Læs mere...

Pacific Resort Aitutaki
Klik på billedet for info & billeder.

Pacific Resort Aitutaki

Regnes som et af de mest luksuriøse resorts på Cook øerne. Der kan vælges mellem flere forskellige værelser, alle i polynesisk stil, på stranden og med udsigt til den smukke lagune. Aircondition, køleskab og kaffe/te faciliteter på værelset.

Læs mere...

Aitutaki Escape
Klik på billedet for info & billeder.

Aitutaki Escape

Bedre end dette bliver det ikke. Aitutaki Escape består af blot 3 smukt indrettede villaer, og er perfekt for dig, som vil have et roligt og tilbagetrukket ophold.

Læs mere...

Klik for at se større billeder:


Klik for at se videoen (YouTube) fra nogle resorts på Aitutaki: