Andre resorts

ManihikiEr du blandt de eventyrlystne, vil du måske tage turen ud til de ydre øer. Dertil afgår der kun et fly om ugen eller en båd hver anden måned. Her har vi samlet nogle resorts, som ligger lidt udenfor alfarvej.

Mangaia er den næst største af Cook øerne, og som på Atiu er det naturen, der er hovedattraktionen, med høje klipper, som rejser sig ret op fra den grønne lagune. Øen har indre bjerge, grønne skove og smukke elve og floder. Mauke ligger længst øst af alle Cook øerne, og er let at komme hertil med fly fra Rarotonga. Et besøg til Mauke kan fint kombineres med naboøerne Atiu og Mitiaro. Mauke er en atol med mange spændende kalkstensgrotter, flere fyldt med vand, som er perfekt for en afkølende dukkert på en varm dag. Mitiaro er ikke blandt de mest kendte af Cook øerne, men netop derfor er den et besøg værd. Indbyggerne er glade for at møde nye gæster og få en snak. Længst i nord ligger Manihiki og Penrhyn - lave atoller, som egentlig bare stikker op over havoverfladen.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på andre af Cook øerne. Kontakt os for forslag og pristilbud.

   
Are Moana Bungalows

Are Moana Bungalows (Mangaia)

Et lille familiedrevet sted med 8 bungalows på østkysten af Mangaia, bare fem minutters gang fra den lille smukke landsby Ivirua. Are Moana har en hyggelig og intim atmosfære, skabt af ejeren Jan (som oprindelig er svensk) og hans kone Tu. Der findes også et stort aktivitetstilbud.

Babes Place

Babes Place (Mangaia)

Motel centralt placeret i den største landsby Oneroa, og med fire mindre enheder og et større hus med tre soveværelser for familier eller grupper. Restaurant og bar på området. Alle måltider er inkluderet.

RI's Retreat

RI's Retreat (Mauke)

Bungalows med et lille, men fuldt udstyret køkken og separate soveværelser. RI's Retreat ligger på østsiden af Mauke, bare 5 minutter fra lufthavnen.

Sea Breeze Lodge

Sea Breeze Lodge (Mitiaro)

Sea Breeze Lodge er et stort familiehus med to soveværelser og et stort opholds- og spiserum. Papa Joe Herman, som ejer stedet, er en sand karakter med utrolig viden om øens kultur og historie. Dette er en perfekt base til at udforske Mitiaro. Morgenmad og middag er inkluderet.

Manihiki Lagoon Villas

Manihiki Lagoon Villas (Manihiki)

Beliggende lige ved den store lagune på Manihiki er dette det perfekte sted, hvis du vil væk fra hverdagens slid og mas. Du bliver hentet i lufthavnen og sejlet til landsbyen Tauhunu med båd. Villaen er godt udstyret og har en stor terrasse med udsigt over lagunen.

Soas Guesthouse

Soas Guesthouse (Penrhyn)

Et stort hus med private soveværelser og fælles spiserum. Dette er det eneste overnatningstilbud på Penrhyn, hvor Mama Doreen og Papa Heria er dine værter. Måltiderne er inkluderet.