Atiu

AtiuAtiu er måske Cook øernes bedst bevarede hemmelighed. Det er en lille, men utrolig smuk ø nordøst for Rarotonga. Atiu er et godt alternativ for dig, der søger smuk natur kombineret med lidt aktivitet. Står badning og snorkling øverst på ønskelisten, er en af de andre Cook øer nok et bedre alternativ. For selv om du finder fine strande på øen, er det andre attraktioner, der står i fokus på Atiu.

Øen kaldes også Enuamanu, som betyder fuglenes land, hvilket er en god indikation på hvad der kan opleves herude. Der bor knap 600 fastboende på øen, som er fordelt i 5 små landsbyer. Atiu fokuserer på eco turisme for at beholde øens natur og særpræg. I gennemsnit er der aldrig mere end 12 turister på øen af gangen, så her får man god anledning til at opleve en ø, der stort set ikke er berørt af turismen. Atiu er virkelig et besøg værd og en unik oplevelse.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Atiu. Kontakt os for forslag og pristilbud.

   
Atiu Guesthouse

Atiu Guesthouse

Stort hus med to soveværelser, i landsbyen Areora, som oprindeligt blev bygget som et familiehus. Her kan du bo som de indfødte og selv tilberede dine måltider, hvis du ønsker det.

Pris per værelse per nat:

Kia Orana Bungalows

Kia Orana Bungalows

Seks bungalows på toppen af Areora med flot udsigt over kysten nedenfor. Dette er et perfekt sted, hvis du ønsker et roligt sted, hvor du kan nyde den smukke natur på Atiu. Alle bungalows har et lille køkken, separat soveværelse og terrasse med en flot udsigt. Restaurant og en lille butik på området.

Taparere Lodge

Taparere Lodge

Et lille familiedrevet sted i udkanten af landsbyen Mapumai. Tre bungalows med et lille køkken og separate soveværelser med plads til 3 personer. Ejerne, Papa Paiere og Aunti Nga, bor på området og har et fantastisk kendskab til Atiu. Tag med på en uforglemmelig tur rundt på øen sammen med Papa Paiere, hvor han fortæller om livet før missionærerne kom.

Atiu Villas

Atiu Villas

Fire bungalows med et lille køkken og separate soveværelser med plads til 3-6 personer. Hver enhed har et spisekammer og du betaler for forbruget ved afrejsen. Bar og restaurant på området.