Rejseforslag på Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, hvor palmerne læner sig dovent ud over det hvide sand, hvor den skyfrie himmelen spejler sig i det azurblå vand, og hvor koralrev i fantastiske farver har et sitrende liv under vandet. Med et herligt klima, kombineret med en smuk natur, er forholdende helt ideelle for mange flotte oplevelser. Her har du alle muligheder for virkelig at nyde ferielivet.

s24 reiseforslag 2 1Fiji er langt væk og et ukendt rejsemål for de fleste. De spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se, og hvor skal du tage hen, når man du Fiji? Vi har sammensat nogle rejseforslag til inspiration, når du skal planlægge din rejse til paradiset i Stillehavet.

Dette er kun eksempler og mulighederne er mange. Vi har aftaler med resorts over hele Stillehavet, og kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer hvad der passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne. 

Ønsker du at opleve mere, så kontakt os for yderligere information. Vi kan næsten garantere, at vi har et forslag der passer til dig.

Fijis perler

s14-matamanoa1I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji. Mamanucas er en gruppe, der består af omkring 20 små idylliske ø-paradiser lige ud for vestkysten af hovedøen Viti Levu.

Pris per person når man rejser to sammen:
fra 41.000 kr

Kombiner Australien og Fiji - 24 dage

s11-tokoriki3Mange ønsker at kombinerer deres rejse til New Zealand og Australien med et spændende eksotisk stop i Fiji. Fiji består af rigtig mange spændende øer med hvert sit særpræg og mulighederne er mange. Fiji er kendt som et smukt ørige med dejlige strande, svajende palmer, azurblåt vand og et behageligt klima. Vi har lavet et eksempel på en rejse hvor Australien og Fiji kombineres.

Pris per person når to rejser sammen: 
fra 29.500 kr.

Jorden rundt og Fiji

s25 reiseforslag 1 2I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Fiji og med stop i Los Angeles, Auckland og Hong Kong.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 34.695

Eksklusive Fiji

s25 reiseforslag 1 1I dette rejseforslag har vi inkluderet nogle af de bedste resorts på Fiji, så I får lidt ekstra komfort i idylliske omgivelser.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 67.995 på Economy Class
fra kr. 89.995 på Business Class

Øhop i Stillehavet

s37 reiseforslag 2 1I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejse til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen til både New Zealand og Australien. Forslaget er en god illustration på hvad der er muligt at kombinere, når du ønsker at opleve mange destinationer på en tur til Stillehavet.

Pris per person: 
fra kr. 18.995 (kun fly)

Autentiske Fiji

s24-autentiskefiji1 I dette rejseforslag oplever I det autentiske Fiji, og ser forskel¬lige dele af denne fantastiske ø-verden, som kendetegner et ferieparadis.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 26.900

Fantastiske Fiji

s24-fantastiskefiji3I dette rejseforslaget oplever I øgruppen Yasawa i det vestlige Fiji. Her er klimaet tørt og solrigt, og det dejlige vejr, de smukke sandstrande og skønne laguner har gjort øerne til en af Fiji’s mest populære destinationer. Her kan I besøge nogle af de fineste resorts på Fiji med alt den luksus og komfort I kan forestille jer.

Pris per person, når to rejser sammen: 
fra kr. 31.495