Fijis perler

15 dage

s14-matamanoa1

I dette rejseforslag tager vi dig med til nogle af de mest populære resorts i øgruppen Mamanucas på Fiji. Mamanucas er en gruppe, der består af omkring 20 små idylliske ø-paradiser lige ud for vestkysten af hovedøen Viti Levu.

Rejsen starter i København. Du flyver fra London via Hong Kong til Nadi, hvor du vil blive hentet i lufthavnen og kørt til Sofitel Fiji Resort & Spa, hvor du tilbringer den første nat. Dagen efter bliver du kørt til havnen i Denerau, hvorfra du skal sejle til Tokoriki Island Resort på øgruppen Mamanucas (ca. 1,5 time).

Tokoriki Island er meget populær hos par, der ønsker at forkæle sig selv. Her kan man snorkle ved koralrevet ud for stranden eller dykke med det professionelle PADI team. Oplev fijiansk kultur ved at besøge den lokale by, slappe af med en dejlig spabehandling, nyd en picnic på din egen private ø eller nyd solen ved poolen. Resortet kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter.

tokoriki s 12Efter fem nætter i en Beachfront Bure på Tokoriki Island Resort, fortsætter du med båd til Matamanoa Island Resort.

Matamanoa er en idyllisk lille ø iblandt Mamanuca øgruppen, beliggende ca. 30 km vest for Nadi. På denne ellers øde ø ligger Matamanoa Island Resort, et lille charmerende og intimt resort i smukke omgivelser. Søger du fred og ro i en uformel atmosfære er dette resort perfekt. Øen er stort set uberørt og dækket af tæt vegetation og palmer, en slående kontrast til øens kridhvide sandstrande og farverige koralrev.

Resortet har et stort udvalg af aktiviteter og instruktørerne står til rådighed, hvis du har brug for hjælp. De fleste aktiviteter er, af gode grunde, relateret til vand, såsom snorkling, dykning, dybhavsfiskeri og bådture.

Du tager båden tilbage til hovedøen efter fem nætter i en Beachfront Bure på Matamanoa Island Resort. Bådturen tager ca. 1,5 timer. Du bor en nat på Sofitel Fiji Resort & Spa, før du begynder hjemrejsen til København via Hong Kong og London.


Rejsefakta

Pris per person når man rejser to sammen: fra 41.000 kr

Standard: priskategori 4

  • Fly t/r København-Fiji på økonomiklasse
  • Færge mellem øerne
  • 2 nætter på Sofitel Fiji Resort & Spa, Denarau Island
  • 5 nætter på Tokoriki Island Resort
  • 5 nætter på Matamanoa Island Resort inkl. morgenmad
  • Transport fra og til lufthavn

Rejsen kan udvides. Der kan arrangeres stop i Sydøstasien, Australien og/eller New Zealand mod betaling.

Kontakt os for yderligere information og bestilling  »

Turkode: 54247


Fijirejser anbefaler:

Kombiner Fiji med Melbourne

Melbourne

Kombiner Fiji med et par nætter i Melbourne. Melbourne er en by, der forstår sig på at nyde livet. Alt er tilgængeligt i denne by, der har en fantastisk blanding af ny og gammel arkitektur, elegante gader og overdådige parker og haver.

Kontakt os for priser og reservation »