Resorts

Plantation Island ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Fiji. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger på den største ø Viti Levu, og på de mange små øer langs vestkysten af denne. Men vi kan også tilbyde resorts på flere af øerne. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Fiji. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Raffles Gateway, Nadi

Nadi

Nadi er et naturligt udgangspunkt for besøg på Fiji eftersom den internationale lufthavn ligger her. Her er det fint at stoppe en nat eller to for at afklimatisere sig før man tager videre.

Læs mere...

Sheraton Denarau Villas

Denarau Island

Denarau Island er en lille ø på den vestlige side af Viti Levu, bare 20 minutter fra den internationale lufthavn i Nadi og lige ved havnen og marinaen. Her ligger der flere flotte resorts på rad og række. Øen er forbundet med hovedøen med en lille bro, og er en sand ferieø med et væld af aktiviteter.

Læs mere...

Wellesley Resort, Coral Coast

Coral Coast

Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten. Her er der gode muligheder for dykning, snorkling og surfing.

Læs mere...

Matamanoa Island Resort, Mamanuca

Mamanuca

Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer lige udenfor vestkysten af hovedøen Viti Levu. Her ligger de fleste feriesteder og fællesnævneren er et herlig tropisk paradis og en afslappende atmosfære.

Læs mere...

Yasawa Island

Yasawa

Øgruppen Yasawa ligger som en perlerække langs nordvestkysten af Viti Levu. Det gode vejr, de flotte sandstrande og de smukke laguner har gjort denne øgruppe til en af Fijis mest populære destinationer.

Læs mere...

Vatulele Island Sunset

Øvrige Fiji

Fiji består af et utal af store og små øer, bl.a. Vanua Levu og Taveuni foruden en række mindre øer. Stadig flere ønsker at opleve andre steder af Fiji, og her har vi samlet nogle resorts som ligger lidt udenfor alfarvej.

Læs mere...

kort fiji


Klik for at se større billeder:

Yasawa øerne Yasawa øerne Mamanuca øerne Mamanuca øerne Nadi Denerau Island Denerau Island Coral Coast Andre øer Andre øer