Øvrige Fiji resorts

Fiji består af et utal af store og små øer, bl.a. Vanua Levu og Taveuni foruden en række mindre øer. Stadig flere ønsker at opleve andre steder af Fiji, og her har vi samlet nogle resorts som ligger lidt udenfor alfarvej.

s20 cousteau 3

Vanua Levu er den næst største ø i Fiji med store sukkerplantager og små fijianske samfund. Øen kaldes "Det venlige Nord" på grund af alle de venlige og imødekommende mennesker du møder her. Taveuni er den tredje største ø i Fiji og kaldes også "Garden Island" fordi den er dækket af grøn og frodig regnskov. Øen er derfor på mange måder helt forskellig fra mange af de andre øer i Fiji, noget som gør den mere og mere populær hos turister.

Mange af de andre øer i Fiji har også høje bjerge og dybe dale, og så har de kilometervis af hvide strande. De mest populære attraktioner ligger under vandet, og for dykkere findes der mange attraktive områder.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på andre øer i Fiji.

Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

Qamea Resort & Spa

qamea groundsEt lille, intimt og smukt boutique resort, der er idylliske beliggende i en tropisk have lige ved stranden. Qamea Island er en lille ø, der ligger nordøst i øriget ikke så langt fra den tredje største ø i Fiji – Taveuni. Her kommer du tæt på den fijianske kultur samtidigt med at du nyder livet i førsteklasses omgivelser.

Jean-Michel Cousteau Fiji Islands Resort

s20 cousteau 1Jean-Michel Cousteau Fiji Islands Resort er et 5-stjernet resort der har vundet mange priser, og som regnes som en af de bedste feriedestinationer i Stillehavet. Resortet ligger på Vanua Levu, Fijis næst største ø, som tidligere var en kokosnødplantage. Resortet har en utrolig udsigt til den rolige og smukke Savusavu bugt.

Taveuni Island Resort

s21 taveuni 1Et af de flotteste og mest romantiske resorts i Fiji. Taveuni Island Resort & Spa ligger i tropiske omgivelser på en bakketop, og har en utrolig udsigt til det azurblå hav i Somosomo strædet nedenfor. Resortet består af 12 bures og 1 eksklusiv villa. Alle bures er store og rummelige, og har en stor veranda med flot udsigt. Taveuni Island Resort er måske det bedste valg for et par, som søger fred og ro, afskærmet fra resten af verden.

Royal Davui Fiji

davui s 02Det nyeste luksusresorts i Fiji, beliggende på en ø i den smukke Beqa Lagoon syd for Suva. Her kan en håndfuld gæster nyde livet i komfortable og luksuriøse omgivelser. Resortet ligger helt ude på klippekanten med en fantastisk udsigt til koralrevet og det turkisfarvede hav. Og nedenfor ligger en lang, indbydende kridhvid strand og venter på at blive benyttet.

Volivoli Beach

headland shot heroPå den nordligste del af hovedøen Vitu Levu finder du Volivoli Beach, et beach resort med en afslappende atmosfære. Resortet ligger i en spektakulær og uberørt del af Fiji.

Resortet åbnede i 2005 og tilbyder en fantastisk blanding af hvide sandstrande og koralrev, mange forskellige vandaktiviteter, sol hele året og naturligvis gæstfriheden som kendetegner Fiji.

Matangi Private Island Resort

matangi s 04Matangi Private Island Resort er utvivlsomt et af de flotteste og mest romantiske beach resorts i Fiji, og har specialiseret sig i bryllupsrejser og andre mærkedage med god mad, spa og superbe forhold for afslappende dage i solen. Resortet ligger på en ellers ubeboet ø lidt nord for Taveuni, den tredje største ø i Fiji, med uberørt tropisk regnskov, flotte hvide strande og et koralrev med sitrende liv under vand.