Coral Coast resorts

s7 fiji 5

Sydkysten af Viti Levu er kendt som Coral Coast – Koralkysten – på grund af det store koralrev, som løber langs hele kysten.

Her er der gode muligheder for dykning, snorkling og surfing. Koralkysten ligger omtrent midt mellem de to største byer på Viti Levu – Nadi og Suva. Under palmerne ligger resorts i alle størrelser på rad og række. Koralkysten byder også på store områder med uberørt regnskov, kun afbrudt af en lille fiskerlandsby i ny og næ.

Den største by i området er Sigatoka, hvor det lokale marked er et besøg værd. Byen er også et godt udgangspunkt for spændende ture i området. Men Koralkystens største attraktion er dog de lange kridhvide strande. Smukke omgivelser, når du ønsker at sole dig, bade eller slappe af.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts ved Coral Coast.

Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

The Wellesley Resort Fiji

wellesley s 01Et af de nyeste boutique resorts på Viti Levu. Resortet ligger nærmest skjult i en tropisk have lige ved en kridhvid strand. Denne del af Coral Coast er kendt for flotte de strande og krystalklare laguner.

Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa

fiji golf s 02Oplev autentisk fijiansk atmosfære ved en skøn strand med palmer, og det spændende rev, som indbyder til snorkling, lige udenfor resortet. Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger ved den smukke Natadola Beach, på koralkysten, på hovedøen Viti Levu. Placeringen er perfekt, og udsigten vil tage pusten fra dig.

Warwick Fiji Resort

s9 warwick 3Midt imellem Nadi og Suva ligger dette flotte resort i tropiske omgivelser med en dejlig strand og udsigt til lagunen udenfor. Warwick Fiji er et af de mest populære resorts i Fiji, og det forstår man godt efter et ophold her. Den varme atmosfære og venlige service gør, at du får alt det du ønsker ud af ferien.

Outrigger on the Lagoon

s10 outrigger 1Et lækkert resort i tropiske omgivelser beliggende midt på Koralkysten. Resortet er bygget som en traditionel fijiansk landsby med en fantastisk udsigt og ligger ved en dejlig strand omkranset af høje palmetræer. Personalet sørger for, at du oplever ægte gæstfrihed og venlighed, som Fiji er kendt for.

Crusoe's Retreat

s10-crusoes beachCrusoe’s Retreat er et lille intimt resort med kun 29 bungalows, eller bures, som de kaldes her. Resortet ligger ved stranden på Coral Coast, ca. to timer med bil fra lufthavnen, og er omgivet af en stor tropisk have. I nærheden af resortet findes en traditionel fijiansk by, som gerne tager imod besøgende.

Shangri-La’s Fijian Resort

shangrila s 01Et komplet resort med et enestående aktivitetstilbud. Resortet er bygget som en traditionel fijiansk landsby. Aircondition, køleskab, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.