Denarau Island resorts

westin denarau s 03

Denarau Island er en lille ø på den vestlige side af Viti Levu, bare 20 minutter fra den internationale lufthavn i Nadi og lige ved havnen og marinaen. Her ligger der flere flotte resorts på rad og række. Øen er forbundet med hovedøen med en lille bro, og er en sand ferieø med et væld af aktiviteter. Her findes flere spa, en 18 hullers golfbane med drivinig range, flere tennisbaner og naturligvis et utal af vandsportsaktiviteter.

På Denarau Island er der også en række restauranter og spisesteder, og øen er et ideelt sted at slappe af nogle dage enten når du kommer til Fiji eller er på vej hjem – eller måske efter et cruise langs de smukke små koraløer længere ude.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Denarau Island.

Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

Radisson Fiji Resort

s9 radisson 1Det nyeste resort på Denarau Island, hvor alt oser af kvalitet og luksus. Resortet ligger lige ved stranden og kan tilbyde alt hvad du ønsker af vandsport, fiskeri, golf og flere restauranter.

Sheraton Fiji Resort

sheraton fiji s 01Et stort og familievenligt resort med et omfattende aktivitetstilbud for både store og små - inkl. klub for børn. Aircondition, køleskab, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.

Westin Denarau Island Resort & Spa

westin denarau s 01Et flot resort, som er spesielt designet for at vise den lokale kultur og byggestil. Aircondition, minibar, TV, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.

Fiji Beach Resort & Spa

fiji beach resort s 01Fiji Beach Resort er et af de nyeste luksusresorts på Fiji, med bl.a. en af de bedste restauranter i Fiji. Aircondition, TV, køleskab, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.