Mamanuca resorts

matamanoa island resort 5 s14

Mamanuca en gruppe på ca. 20 små idylliske paradisøer lige udenfor vestkysten af hovedøen Viti Levu. De fleste øer er koraløer, men enkelte er gamle vulkanske øer. Her ligger de fleste feriesteder og fællesnævneren er et herlig tropisk paradis og en afslappende atmosfære. Ønsker du at slappe af, nyde solen og livet under vandet, er Mamanuca stedet.

Kun to af øerne, Mana og Malolo, har permanente fastboende, så her har du de hvide sandstrande mere eller mindre for dig selv.

Øerne er omgivet af et stort og fascinerende koralrev, og er et sandt paradis for dykkere og snorklere. Det maritime liv er mangfoldigt, og oplevelserne står i kø. Store og små fisk, i alle farver og faconer, måske en skildpadde eller en rokke. Det er som at svømme i et akvarium. Har du ikke lyst til at sole og bade, findes et stort udvalg af aktiviteter og udflugter – alt fra vandreture til dybhavsfiskeri.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Mamanuca.

Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

Castaway Island Resort

s15 castaway 4Castaway Island Resort er et førsteklasses resort på en lille ø i den kendte øgruppe Mamanuca. Fra du sætter foden i land på øen føler du, at dette er et specielt sted – for Castaway tilbyder meget mere end bare at være et resort på sin egen ø. Her finder du måske de varmeste, venligste og mest imødekommende fijianerne på hele Fiji. Dette resort er uden tvivl en af vore favoritter.

Vomo Island Resort

s13 vomo island res1 Tænk dig en paradisø så smuk og så uberørt, at de eneste fodspor du ser i sandet er dine egne. Vomo Island Resort er et af Fijis 5-stjernet resorts. Øen Vomo er kendt for måltider i verdensklasse, luksuriøs indkvartering og en charmerende fijianske kultur. Dette er et specielt og unikt sted. 

Likuliku Lagoon Resort

s15 likuliku 1Likuliku Lagoon Resort er et nyt luksuriøst resort, som afspejler melanesisk kultur og arkitektur. Resortet er kun for par, og her kan I sammen nyde de romantiske omgivelser, hvor alt er tilrettelagt for et perfekt ophold. Likuliku Lagoon Resort er perfekt til bryllupsrejsen.

Matamanoa Island Resort

s14-matamanoa1Matamanoa er en idyllisk lille ø i Mamanuca øgruppen, cirka 30 kilometer vest for Nadi. På denne, ellers øde ø, ligger Matamanoa Island Resort, et lille nyrenoveret, charmerende og intimt resort i smukke omgivelser. Søger du fred og stilhed i en uformel atmosfære er dette resort et perfekt valg.

Tokoriki Island Resort

s11-tokoriki3Tokoriki Island Resort er et populært boutique resort i den nordlige del af øgruppen Mamanuca. Alle bures og villaer ligger i tropiske omgivelser lige ved stranden, og dette giver gæsterne plads på første række til at nyde de smukke solnedgange. Tokoriki Island Resort er symbolet på fijiansk gæstfrihed og er en afslappet blanding af moderne stil og fijiansk design.

Treasure Island Resort

s17 treasure 3Et populært resort på en lille atol i en maritim nationalpark. Her finder du hvide sandstrande og et sitrende farverigt liv under vand. Treasure Island Resort er netop som du forestiller dig et tropisk øparadis i Stillehavet.

Musket Cove Island Resort

s11-muscet2Musket Cove Island Resort ligger på den charmerende lille ø Malolo Lailai, i den sydlige del af Mamanuca øgruppen kun 17 km vest for Nadi, på hovedøen Viti Levu. Resortet har et stort udvalg af bures og villaer, og ligger helt inde i en lagune. Den beskyttede lagune er en populær plads for sejlbåde, men er også perfekt for snorkling, dykning og andre typer af vandsportsaktiviteter.

Malolo Island Resort

s12-malolo3Malolo Island Resort er et lækkert og idyllisk resort beliggende i en tropisk have på Malolo Lailai Island, kun et par skridt fra stranden. Med bare 49 bures er dette et sted, hvor du kan koble af fra hverdagens stress, og nyde sandstrandene, de svajende palmer, koralrevet og det azurblå vand.

Bounty Island Resort

s17 bounty 1Bounty Island Resort er et familievenligt resort med et stort aktivitetstilbud. Her kommer unge og gamle fra hele verden for at nyde nogle dage i paradis. Resortet ligger på sin egen ø, omgivet af grønne kokospalmer, hvide strande og et azurblåt hav.