Nadi resorts

s6 om fiji 1

Viti Levu er den største ø i Fiji, og her ligger hovedstaden Suva og den internationale lufthavn ved byen Nadi. Øen er vulkansk og dækket af grønne skove og høje bjerge, bl.a. det højeste bjerg – Mount Tomanivi. Næsten tre fjerdedele af Fijis indbyggere bor på Viti Levu. Nadi er indgangsporten til Fiji eftersom dette er den vigtigste internationale lufthavn i landet. Byen er et ideelt stoppested før du fortsætter rejsen til de vestlige øer, Koralkysten eller på et cruise.

Nadi er en farverig by, omringet af sukkerplantager og i centrum findes der en række tax-free butikker og et farverigt marked.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Nadi.

Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

Mercure Hotel Nadi

s8-mercure hotel nadi1Komfortabelt hotel beliggende midt imellem lufthavnen og Nadi. Aircondition, balkon, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.

Pris per værelse per nat:

Raffles Gateway Hotel

raffles gateway hotelBeliggende lige ved lufthavnen. Hotellet er perfekt hvis du blot skal stoppe en nat i Nadi. Aircondition, balkon, kaffe/te faciliteter m.m. på værelset.

Tanoa International Hotel

s8 tanoa interna 1Et populært hotel, som ligger blot tre kilometer fra lufthavnen i Nadi. Et perfekt stoppested for en nat eller to på vej til de vestlige øer eller på et cruise. Hotellet har egen transferbus til/fra lufthavnen.