Udflugter på Fiji

Skal du besøge en eller flere øer i Stillehavet, er det en god ide at planlægge lidt på forhånd. Så er du sikker på, at få et sted at bo, og opleve noget af det bedste på stederne. Dertil kommer, at det ofte er billigere at bestille på forhånd.

Vi har gode aftaler med hoteller og turarrangører over hele Stillehavet. Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste, så du får det maksimale ud af oplevelserne.

Nedenfor finder du eksempler på dagsture og udflugter som vi anbefaler. De fleste har afrejse fra Nadi, men på nogle af turene kan vi også tilbyde afrejse fra Coral Coast og Mamanuca øerne.

Ønsker du en oplevelse, som ikke er omfattet af disse eksempler, så kontakt os endelig.


Orchid TourOrchid Tour

Første stop på denne halvdags tur er Viseisei, stedet hvor de første fijianerne kom i land. Herfra fortsættes til Garden of Sleeping Giants, et eldorado for dem, der sætter pris på smukke orkideer. Turen afsluttes i Nadi by, hvor du bl.a. kan se det største hindu tempel i Stillehavet, udforske de lokale markedspladser eller shoppe lidt.


Viti LevuCave Tour

Oplev det traditionelle Fiji. Turen starter med en kava ceremoni i Sigatoka Valley. For at komme til grotterne skal du gå et stykke igennem et flot landskab. På vejen ser du flere spor efter stammerne, som boede i området, bl.a. en rituel platform og kannibal ovne. Efter frokost har du mulighed for at flyde ned af floden på en traditionel bambustømmerflåde. Og bliver det for varmt kan du blot tage en dukkert i den afkølende flod.


Dinner CruiseDinner Cruise

Nyd et glas champagne før middagen serveres, mens du roligt sejler ind i solnedgangen. Musik, dans og fijiansk underholdning fuldender aftenen alt imens natten sænker sig. Efter middagen nydes en kop kaffe og en drink i månens skær.


Viti LevuNamuamua Inland Tour

Tag med på en dagstur til det indre af øen, hvor vi skal udforske det smukke Namosi Highlands. På vejen vil det ene flotte landskab afløse det næste, og fremme ved Navua River går du om bord i en traditionel kano, der tager dig til en landsby. Her bliver du på traditionelt vis mødt med en kava ceremoni. Efter frokost og underholdning kan du tage med til et nærliggende vandfald og nyde en svømmetur. Det er også muligt at tage på tur på en bambustømmerflåde.


SeasprayDay Sailing Adventure

Gå om bord på skonnerten Seaspray for at udforske det krystalklare vand, de kridhvide strande og smukke laguner i øgruppen Mamanuca. Besøg Modriki, øen, der dannede kulisse i filmen Strandet (Castaway) med Tom Hanks i hovedrollen, samt en fijiansk landsby, hvor du traditionelt bliver mødt med en kava ceremoni. Lær lidt om at sejle af det venlige mandskab eller slap af i solen på dækket. Frisk havluft giver en god appetit, og der er inkluderet en dejlig grill-frokost.


Helicopter TourMamanucas & Mountains

En helikoptertur er en spektakulær måde at se Fiji på. Piloten vil vise dig noget af øens mest storslående natur, mens du flyver over tætte regnskove, stumpede kløfter og flotte vandfald. Efter at have udforsket bjergkæden Mount Evans sættes kursen mod øerne i Mamanuca. Dette er en fantastisk tur, og du må for alt i verden ikke glemme kameraet.

Dagsture til Mamanuca øerne

Ved længere ophold på Fiji anbefaler vi, at du tager udenfor Nadi og tilbringer tiden på Coral Coast eller, endnu bedre, de smukke øer i Mamanuca og/eller Yasawa.

Ønsker du i stedet at have Nadi som base, anbefaler vi en dagstur til de smukke øer ud for hovedøens vestkyst. Her findes nogle eksempler på sådanne dagsture, men vi kan også tilbyde dagsture til andre øer.

Kontakt os, så sammensætter vi et forslag, som passer til dig.


Spirit of the PacificTivua Island Day Tour

Dagstur med sejlbåd til Tivua Island. Her kan du slappe af på stranden eller i vandet, eller deltage på aktiviteter såsom sejltur på en båd med glasbund, guidede snorkleture, kanosejlads, fiskeri og beach volley. En dejlig frokost er inkluderet, såvel som musik, underholdning og muligheden for at deltage i en traditionel kava ceremoni.


Mana Island ResortMana Island Day Tour

Cruise forbi Mamanuca Islands til Mana Island på en stor katamaran. Her vil du have seks timer til rådighed til at opleve øens mange faciliteter og smukke natur. Slap af på stranden eller, hvis du er ud efter lidt mere spænding, prøv parasailing. Alternativt kan du tage med, i en halvt nedsunken båd, og studere livet under vand på revet. Frokost er inkluderet med grillmad i det fri.


Castaway Island ResortCastaway Island Day Tour

Dagstur til smukke Castaway Island. Turen er begrænset til 20 personer, så du vil have massevis af plads og tid i rolige omgivelser. Vel fremme kan du nyde den hvide sandstrand, snorkle i det krystalklare vand eller blot slappe af ved poolen. Frokosten nydes på en restaurant lige ved stranden.

Ønsker du en oplevelse, som ikke er omfattet af disse eksempler?
Kontakt os!