Jorden rundt og Fiji

s25 reiseforslag 1 2

Fiji ligger på den anden side af jorden og det tager næsten den samme tid at rejse dertil, om du vælger at rejse øst- eller vestover, eller du kan vælge at fortsætte jorden rundt. Det koster ikke så meget mere, og er en god mulighed for at besøge flere lande og deres kultur ude i verden.

Kombinationsmulighederne er mange, og priserne varierer i forhold til ruten og antal stop. I dette jorden rundt forslag er hovedvægten lagt på Fiji og med stop i Los Angeles, Auckland og Hong Kong.

Turen starter i København, men det er også muligt med tilslutning fra andre byer i Danmark efter aftale. Fra London flyver I til Los Angeles, hvor I overnatter 3 nætter på Holiday Inn.

s18 yasawa 3Efter at have udforsket storbyen i nogle dage, går turen videre til Nadi. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Wellesley Resort på Coral Coast. Resortet er et af de nyeste boutique resorts på Fiji, og det ligger skjult i en tropisk have lige ved stranden. Her bor I 7 nætter i en Premium King Suite. Nyd de gode muligheder for at dykke, snorkle og surfe i området.

Opholdet på Fiji afsluttes med en uge på Matamanoa Island Resort, der ligger på en idyllisk lille ø i Mamanuca øgruppen. Stedet er det perfekte valg for jer, der søger fred og stilhed i en uformel atmosfære. I bor 7 nætter i en Beachfront Bure/Bungalow. Der er inkluderet en helikopter tur til eller fra Nadi i prisen.

Efter to uger på Fiji går turen videre til Auckland, den største by på New Zealand. Her bor I 3 nætter på Skycity Hotel, som ligger midt i centrum af Auckland. Turen afsluttes i Hong Kong, hvor I bor 3 nætter på The Salisbury YMCA.

Hjemrejsen går via London tilbage til København med SAS og Air New Zealand.


Rejsefakta

Pris per person, når to rejser sammen: fra kr. 34.695

Prisen inkluderer:

  • Flytransport i økonomiklasse iht. program
  • Skatter og afgifter
  • 3 nætter i Standard Room på Holiday Inn Los Angeles Airport Hotel
  • 7 nætter i Premium King Suite på The Wellesley Resort ved Coral Coast
  • 7 nætter i Beachfront Bure på Matamanoa Island Resort i Mamanuca øgruppen, inkl. morgenmad
  • 3 nætter i Standard Room på Skycity Hotel i Auckland
  • 3 nætter i Standard Room på The Salisbury YMCA i Hong Kong
  • Transfer i bil til/fra lufthavnen i Nadi og Wellesley Resort
  • Transfer til/fra lufthavnen i Nadi og Matamanoa Island Resort (en af vejene i helikopter)

Rejsen kan forlænges.

Kontakt os for yderligere information og pristilbud »

 


Klik for at se større billeder: