Jorden rundt med Air New Zealand

fly s 01

Air New Zealand har et fantastisk rutenet og tilbyder nogle af de mest spændende jorden rundt flybilletter der findes.

Ruten går via USA og herfra videre til paradis øerne i Stillehavet. Her kan der vælges mellem Fransk Polynesien med Bora Bora eller Cook Øerne. Rejsen går videre til New Zealand med ankomst til Auckland. Herfra kan New Zealand virkelig udforskes og det er muligt at koble indenrigsstræk på. Mod tillæg kan Australien tilvælges. Ellers vil rejsen gå via Shanghai eller Tokyo tilbage til København.

Eksempel på jordenrundt flybillet, inkl. USA, Cook Øerne, Australien, New Zealand & Kina:

Rejs fra København via London til Los Angeles, hvor du kan bruge et par dage på at gå i filmstjernernes fodspor, inden turen går videre til Cook øerne. For mange er Cook øerne selve symbolet på de smukke øer i Stillehavet, og et besøg her er ikke komplet uden en tur til Aitutaki, som ligger ca. 50 minutter med fly fra Rarotonga.

Næste stop er Australien hvor du kan vælge byerne Sydney, Melbourne eller Brisbane. Australien er et fantastisk land og mulighederne er mange.

Rejsen går videre til naturskønne New Zealand. Brug alt fra et par dage til flere uger alt efter hvor meget tid du har. Herfra flyves der fra Auckland til Shanghai i Kina. Denne travle og pulserende storby er både spændende og farverig og vil krydre denne jorden rundt rejse med lidt af østens mystik.

Prisen for denne flybillet vil være 15.500 kr. per person, inkl. skatter og afgifter.

Andre spændende alternativer til priser mellem 12.900 & 15.500 kr.:
1. USA (Los Angeles) - Fransk Polynesien - New Zealand - Hong Kong - Thailand
2. USA (Los Angeles) - Fransk Polynesien - Cook Øerne - New Zealand - Kina
3. USA (Los Angeles) - Cook Øerne - New Zealand - Japan

Air New Zealand billigste jorden rundt billet koster cirka 12.900 kr. og inkluderer USA, New Zealand og Kina.


Du er meget velkommen til at kontakte os på 86 20 45 20 eller sende os en mail, hvis du ønsker et forslag til en spændende jorden rundt rejse.