Cruise på Fiji

Yasawa PrincessI den vestlige del af Fiji ligger mange idylliske øer på rad og række, og et cruise blandt disse er en uforglemmelig oplevelse. Atmosfæren om bord er afslappet, og du kan gå barfodet og nyde selskabet med den fantastiske besætning, der er ambassadører for den venlighed, der kendetegner Stillehavet. Et sådan cruise har for det meste stop i eller flere lokale landsbyer, hvor livet foregår på traditionelt vis som det har gjort i umindelige tider. Dermed får du et godt indblik i Fijis kultur, historie og levevis, noget som er med til at gøre cruisene til en ekstra god oplevelse. Men for de fleste er det naturligt nok de kridhvide strande og svajende palmer samt det farverige liv under vandet, der er det bedste på et Fijicruise. Skibet ligger for det meste stille om dagen, så du får god tid til at nyde livet på dæk eller på stranden. Vi kan tilbyde cruises, der forløber over flere dage, og med et udvalg af kvalitet på skibene. Vi kan også tilbyde cruise med sejlbåd. Uanset hvilken type cruise der vælges, kan vi garantere en flot oplevelse.

Cruiseskibene på Fiji er meget mindre end hvad der for eksempel forbindes med et cruise i Caribien eller Middelhavet. Oftest har bådene i Stillehavet et sted mellem 25 og 60 kahytter. Selv om kvalitet og standard generelt er god er der forskel mellem rederierne, og vi har derfor valgt at beskrive dem hver i sær.

Klik nedenfor, så finder du eksempler på ruter og priser. Kontakt os for yderligere forslag og pristilbud.

Captain Cook Cruises

captain cook cruises 1Captain Cook Cruises er et australsk rederi, der også tilbyder en række cruises rundt om i Australien. De har nogle mindre cruiseskibe og sejlbåde, som sejler langs øerne i det vestlige Fiji, og har en god standard.

Blue Lagoon Cruises

s23-bluelc2Blue Lagoon Cruises har en flåde på fem mindre cruiseskibe, som går langs de smukke øer i det vestlige Fiji. Skibene har en høj standard og er det bedste vi kan tilbyde af cruises på Fiji.