Cruise på Tahiti

rangiroa by kia ora 12

Fransk Polynesien, også kaldet Tahiti, er et enormt ørige spredt udover et havområde næsten lige så stort som Vesteuropa. Der er mange cruiseskibe, der anløber en eller flere af de idylliske øer i Fransk Polynesien. Dertil kommer en række mindre skibe, som enten sejler mellem øerne eller inde i nogle af de store laguner. Vi kan tilbyde alle 3 alternativer – eller hvad med at tage med på et fragtskib mens det leverer varer rundt om i øriget? Har du tiden, så er dette en unik oplevelse.

Mange af de mindre cruises inkluderer også stop i lokale landsbyer, så du får indblik i deres kultur, historie og levemåde, noget som er med til at gøre disse cruises til en ekstra god oplevelse. Det er dog nok alligevel de kridhvide strande og svajende palmer, som de fleste ser frem til på et cruise i Tahiti, ikke at forglemme det farverige liv under vandet. Oftest ligger skibet stille om dagen, så du får god tid til at nyde livet om bord på dækket eller på stranden. Vi kan også tilbyde cruises, som går over flere dage imellem flere af øerne. Uanset hvad du vælger, så kan vi garantere en flot oplevelse.

Klik nedenfor, så finder du eksempler på ruter og priser. Kontakt os for yderligere forslag og pristilbud.

Drømme cruiset Dreams of Tahiti

8 dages cruise om bord luksuriøst sejlskib

8 dages cruise om bord luksuriøst sejlskib

Højdepunkter: Bora Bora, Moorea, Huahine, Raiatea og Tahaa

Dette er sejlturen, som I kommer til at snakke om resten af livet. Ombord på det elegante sejlskib Wind Spirit vil I hurtigt opdage, at dette er den perfekte måde at udforske Tahitis paradisøer på.

Tahiti & Tuamotu Islands Cruise

11 dages cruise om bord luksuriøs sejlbåd

11 dages cruise om bord luksuriøs sejlbåd

Højdepunkter: Bora Bora, Rangiroa, Tahaa, Huahine, Fakarava og Moorea

Passatvindende i Fransk Polynesien har igennem århundrede lokket søfarere dertil, og nu er det selvsamme havbrise som fylder sejlene på Wind Spirit. Dette cruise er for dig som vil have en eksklusiv rejseoplevelse, personlig service og god komfort.

Krydstogt blandt Tahiti og Marquesas-øerne

13 dages rundrejse i Fransk Polynesien blandt Tahiti og Marquesas-øerne

Kryssa runt Tahiti och MarquesasöarnaTag med på et sandt eventyr i Fransk Polynesien blandt Tahiti og Marquesas-øerne! I løbet af 13 dage ombord på fragt- og krydstogtskibet Aranui 5 vil du blive taget med til en række af eksotiske og unikke destinationer i Stillehavet – heriblandt Fatu Hiva, kendt fra Thor Heyerdahls opdagelsesrejser, og Rangiroa, en af verdens største atoller.

NYHED! Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

5-stjernet cruise på Tahiti

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hun også kaldes, er flagskibet i Paul Gauguin Cruises flåde.

Skibet er en drøm for dem, der godt kan lide mindre cruiseskibe med faciliteter af meget høj kvalitet.