Cruise til Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

14-nætters cruise

På denne tougers rundrejse til Marquesas-, Tuamotu og Selskabsøerne er det naturens skønhed, som er i fokus.

Rejsen giver dig god tid til at udforske i dit eget tempo. Alt lige fra de uberørte strande og den exceptionelle dykning i Tuamotu til de kulturrige, vilde og smukke Marquesaøerne Fatu Hiva, Hiva Oa, Tahuata og Nuku Hiva. Cruidet afsluttes på de maleriske Selskabsøer.

Højdepunkter:

  • Naturparadiset Fakarava. Øen er et fristed for sjøldne fugle, planter og krebsdyr, hvoraf mange let kan ses, hvis man går en tur på en af øens lyserøde sandstrande.
  • Fordyb dig i historien på Hiva Oa, hvor kunstneren Paul Gauguin er begravet, og de største stenskulpture i Marquesas findes.
  • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.
  • Tilbring tid på vores egen private strand på Bora Bora, hvor du kan snorkle i den turkisblå lagune, ro kajak eller bare nyde den fantastiske udsigt mod smukke Mout Otemanu.

Dagsprogram

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.

Dag 2 – til søs
Brug dagen til at nyde den uformelle polynesiske atmosfære ombord på Paul Gauguin. Deltag i et foredrag med en af vores specielt inviterede gæster, for derefter at nyde et udsøgt franskinspireret måltid på L’Etolie.

Dag 3 – Fakarava, Tuamotuøerne
Før moderne navigation blev opfundet, var regionen kendt som ”Dangerous Archipelago” på grund af sine farlige passager. I dag er det netop disse passager, der gør Fakarava til et paradis for dykkere. De, som foretrækker at blive på land, kan udforske charmerende landsbyer, gamle templer og en koralkirke fra 1800-tallet.

Dag 4 – til søs
Nyd en dag ombord på skibet: slap af ved poolen, se Stillehavet passere i slow-motion, spil bordtennis eller læs op på din næste destination på biblioteket.

Dag 5 – Omoa, Fatu Hiva, Marquesaøerne
Vild, smuk og spektakulær er den bedste beskrivelse af øen Fatu Hiva. Den grønne jungle starter helt nede ved søen med smalle, dybe kløfter og stejle klipper, som ender i bølgerne nedenfor.

Dag 6 - Atuona, Hiva Oa, Marquesasøerne
Hiva Oa er den næststørste ø i Marquesas, og her finder man vigtige historiske og kultirelle steder. Maleren Paul Gaugiin er begravet i hovedbyen Atuona, mens landsbyen Pumau har de største stenskulptire i Marquesas. De regnes faktisk som slægtninge til de berømte tikier på Necker Island (nord for Hawaii) og på Påskeøerne.

Dag 7 – Hapatoni, Tahuata, Marquesaøerne
Med sine 49 kvadratkilometer er Tahuta den mindste ø i Marquesas. Den vulkanske ø er formet som et blad og byder besøgende velkommen med stejle klipper og hvide strande. I en charmerende landsby helt nede ved søen finder man en gammel kongelig gangsti og en katolsk kirke bygget af Vatikanet.

Dag 8 - Tiaohae, Nuku Hiva, Marquesasøerne
Øen Nuka Hiva er det administrative og økonomiske centrum i Marquesas. Den er også fantastisk smuk med tre store bugte på sydkysten og tilsvarende flotte indløb på nordkysten. Oplev den utrolig natur på en valgfri safaritur med firhjulstrækker gennem Taipivai Valley.

Dag 9 og 10 – til søs
De to næste dage tilnbringes til søs på Paul Gauguin, hvilket giver dig god tid til afstresning og underholdning ombord. Nyd udsøgte måltider, tag en spabehandling og se solnedgangen fra en solvogn på dækket.

Dag 11 – Huahine, Selskabsøerne
Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.

Dag 12 – Bora Bora, Selskabsøerne
For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.

Dag 13 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne
Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.

Dag 14 – Moorea, Selskabsøerne
Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!

Dag 15 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

REJSEFAKTA: 

Afrejsedatoer 2019: 23. november

Afrejsedatoer 2020: 29. august, 21. november

Afrejsedatoer 2021: 13. marts, 28. august, 20. november

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 65.000 inkl. fly t/r Tahiti

Læs mere om skibet, faciliteterne, maden og hvad der ellers er inkluderet i rejsen her.


Program for krydstogtet

Dag Sted / ø
1
Afrejse fra Papeete
2
Til søs
3
Fakarava
4
Til søs
5
Omoa, Fatu Hiva
6
Atuona, Hiva Oa
7
Hapatoni, Tahuata
8
Taiohae, Nuku Hiva
9-10
Til søs
11
Huahine
12
Bora Bora
13
Taha’a
14
Moorea
15
Ankomst Papeete

 


Vælg cruise

Læs mere om Paul Gauguin Cruises’ cruiseprogram.

Selskabsøerne og Tuamotuøerne
Tahiti og Selskabsøerne
Cookøerne og Selskabsøerne

Kontakt os for bestilling og information om andre rejseruter og afrejsedatoer »