Cruise til Tahiti og Selskabsøerne

7-nætters cruise

På en skøn uge får du det bedste af Stillehavet med stop på frodige Huahine, lækre Bora Bora og postkortperfekte Moorea.

Opdag øerne, som lå til grund for inspiration for kendte personer som maleren Paul Gauguin, forfatteren James A. Michener og mange andre.

Du tilbringer måske nok bare en uge her, men øerne vil altid lokke dig tilbage efter dette uforglemmelige cruise.

Højdepunkter:

  • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.
  • Udforsk Bora Bora. Du kan tilbruge tid på vores egen private strand, hvor aktiviteterne inkluderer snorkling, kajak og paddleboard. Du kan også udforske øen på en safaritur i firehjulstrækker, eller du kan betragte livet under vand fra en glasbundsbåd.
  • To dage på Moorea, som giver dig god tid til at nyde de kuperede bjerge, tilbringe tid ved den turkisblå lagune og prøvesmage de mange lokale delikatesser.

Dagsprogram

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.

Dag 2 – Huahine, Selskabsøerne
Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.

Dag 3 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne
Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.

Dag 4 og 5 – Bora Bora, Selskabsøerne
For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.

Dag 6 og 7 – Moorea, Selskabsøerne
Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!

Dag 8 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

Læs mere om skibet, faciliteterne, maden og hvad der ellers er inkluderet i rejsen her.

 


Program for krydstogtet

Dag Sted / ø
1
Afrejse fra Papeete
2
Huahine
3
Taha'a
4-5
Bora Bora
6-7
Moorea
8
Ankomst Papeete

 


Vælg cruise

Læs mere om Paul Gauguin Cruises’ cruiseprogram.

Selskabsøerne og Tuamotuøerne
Cookøerne og Selskabsøerne
Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

Kontakt os for bestilling og information om andre rejseruter og afrejsedatoer »