Cruise til Selskabsøerne og Tuamotuøerne

10-nætters cruise

Skønhed, både over og under vandet, er det ord, som bedst karakteriserer oplevelserne på dette 10-nætter lange cruise.

Selskabsøerne giver dig frodige regnskove, krystalklare laguner og en varm brise, som er perfekt, når man tager livet med ro på en strand. Fortsæt til Tuamotuøerne, som er en samling lavtliggende atoller, der er mest kendt for sit farverige økosystem under vand.

Højdepunkter:

  • 2 dage på lækre Bora Bora. Du kan tilbringe tid på vores egen private strand, snorkle i den turkisblå lagune og se Mount Otemanu fra en helikopter.
  • Besøg Fakarava, et UNESCO-klassificeret naturreservat, hvor erfarne dykkere kan dykke med gråhajer, store stimer med farverige fisk og se uberørte koraller.
  • Tilbring en afslappende dag på Motu Mahana – vores private ø, hvor hvide sandstrande, svajende palmer, en flydende bar, drinks i kokosnødder og en herlig grillfrokost venter.

Dagsprogram

Dag 1 – gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Øerne i Fransk Polynesien er en nydelig samling af vulkanske atoller, som ligger i det mægtige Stillehav. Rejsen starter på Tahiti, som er den største af de 118 øer. Udforsk de kulinariske fristelser, nattelivet og tag på shopping i hovedstaden Papeete, før du stiger ombord på skibet.

Dag 2 – Huahine, Selskabsøerne
Huahine er kendt som ”The Garden Island”. Øens frodige regnskov og dramatiske terræn omfavner hellige steder og legendariske landemærker, som er blandt de bedst bevarede arkæologiske områder i Fransk Polynesien. Du kan også tilbringe tiden i den store lagune, hvor du kan udforske livet under vand eller have en dejlig picnic på stranden.

Dag 3 og 4 – Bora Bora, Selskabsøerne
For mange er det en livslang drøm at besøge fantastiske Bora Bora. Med to fulde dage til rådighed er der tid nok til at udforske hvide sandstrande, frodige bjergtoppe, farverige koralrev og romantiske laguner. Oplev øens naturlige skønhed på en snorkeludflugt, se solnedgangen fra en speedbåd eller se øen højt oppe fra en helikopter. Du kan også tilbringe tid på vores private strand, som tilbyder volleyball, snorkling, kajak og paddleboard.

Dag 5 – Rangiroa, Tuamotuøerne
Tuamotoøgruppen består af 79 koralatoller spredt over mange hundrede kilometer, og Rangiroa er den største af dem. Oplev det enkle og fredfulde liv på øerne ved at tage med på daglige aktiviteter med Paumoto-folket.

Dag 6 – Fakarava, Tuamotuøerne
Før moderne navigation blev opfundet, var regionen kendt som ”Dangerous Archipelago” på grund af sine farlige passager. I dag er det netop disse passager, der gør Fakarava til et paradis for dykkere. De, som foretrækker at blive på land, kan udforske charmerende landsbyer, gamle templer og en koralkirke fra 1800-tallet.

Dag 7 – til søs
Brug dagen på at nyde den uformelle polynesiske atmosfære ombord på Paul Gauguin. Deltag i et foredrag med en af vores specielt inviterede gæster, for derefter at nyde et udsøgt franskinspireret måltid på L’Etoile.

Dag 8 – Taha’a (Motu Mahana), Selskabsøerne
Tag på en af vores valgfrie udflugter, eller tilbring hele dagen på Motu Mahana, vores egen private ø. Her kan du svømme, snorkle og ro kajak, eller du kan bare slappe af på stranden med noget koldt at drikke fra vores flydende bar. Skibets entertainere vil stå for musikalsk underholdning og vil demonstrere traditionelt polynesisk håndværk.

Dag 9 og 10 – Moorea, Selskabsøerne
Farverige Moorea er næste stop, og her tilbringes to dage. Moorea har alt fra eksotiske frugter og blomster til en turkisblå lagune, spektakulære bjerge og palmeklædte strande. Køb lokalt kunsthåndværk, tag på ekspedition for at se delfiner eller prøvesmag lokal ananas, som er de mest udsøgte i hele Fransk Polynesien!

Dag 11 – Papeete, Tahiti
Tahitis hovedstad Papeete byder dig velkommen tilbage. Hvis du ikke vil rejse hjem endnu, kan du tilbringe nogle ekstra dage her, hvor du kan udforske resorts, spa, restauranter, udeliv og shopping.

Læs mere om skibet, faciliteterne, maden og hvad der ellers er inkluderet i rejsen her.

 

Program for krydstogtet

Dag Sted / ø
1
Afrejse fra Papeete
2
Huahine
3-4
Bora Bora
5
Rangiroa
6
Fakarava
7
Til søs
8
Taha’a (Motu Mahana)
9-10
Moorea
11
Ankomst Papeete

 


Vælg cruise

Læs mere om Paul Gauguin Cruises’ cruiseprogram.

Tahiti og Selskabsøerne
Cookøerne og Selskabsøerne
Marquesas-, Tuamotu- og Selskabsøerne

Kontakt os for bestilling og information om andre rejseruter og afrejsedatoer »