Rejseforslag i Ny Caledonien

Le Meridien Ile des PinsSom et fransk oversøisk departement, fremstår Ny Caledonien som et paradis med høj standard på det meste. Ny Caledonien er Stillehavets største land efter Papua Ny Guinea, og hovedøen er omgivet af verdens næst største koralrev. Naturforholdene er fantastiske og Ile des Pins er måske den smukkeste perle af dem alle. Her får du alt, hvad du kan ønske dig af en stillehavsø – kridhvide sandstrande, krystalklart vand, palmer, dejlig temperatur og venlige mennesker.

Ny Caledonien er langt væk og et ukendt rejsemål for de fleste. Det spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se, og hvor skal du tage hen, når du besøger Ny Caledonien? Vi har sammensat nogle rejseforslag til inspiration, når du skal planlægge din rejse.

Dette er kun et eksempel og mulighederne er mange. Vi har aftaler med resorts over hele Stillehavet, og kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer, hvad der passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

Le Meridien Ile des PinsLille Paris i Stillehavet - 19 dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet det mange rejser til Ny Caledonien for at opleve for første gang. Rejsen kan forlænges.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 46.995

Læs mere...

Kontakt os for yderligere oplysninger. Vi kan næsten garantere, at vi har et forslag, der passer til dig.


Klik for at se større billeder: