Resorts

NC Coral Palms Island ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Ny Caledonien. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger på hovedøen i og rundt om hovedstaden Nouméa, men vi anbefaler også at du tager en tur til nogle af de andre øer - Ile des Pins eller en af øerne i Loyalty Islands. Dette er utrolig smukke øer, hvor du virkelig får stillehavsstemningen tæt på. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Ny Caledonien. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Nouméa

Nouméa

Nouméa er hovedstaden på Ny Caledonien og ligger smukt placeret på sydvestkysten af hovedøen. Byen har meget at tilbyde og mange attraktioner, der den strækker sig fra Anse Vata-bugten i syd til Koutiou og Yahoue i nord.

Læs mere...

Ile des Pins

Ile des Pins

Ile des Pins er en lille ø, der ligger syd for selve hovedøen, ca. 60 km sydøst for hovedstaden Nouméa. Dette er et utrolig smukt og eksotisk område af øriget, kendt for sine smukke strande, spektakulære natur og livet under havets overflade.

Læs mere...

Loyalty Islands

Loyalty Islands

Under en times flyvetur fra Nouméa ligger de tre øer i Loyalty Islands. Disse koraløer har en speciel charme og er mere polynesiske end resten af landet. Her finder du flotte, hvide sandstrande og vand, der indbyder til snorkling.

Læs mere...

kort ny caledonien


Klik for at se større billeder:

Nouméa Ile des Pins Loyalty Islands