Rejseforslag i Stillehavet

s18-yasawa2Stillehavet ligger langt under os og er et ukendt rejsemål for de fleste. Det spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se og hvor skal du tage hen, når du tager den lange tur til den anden side af jorden? Vi har sammensat nogle rejseforslag til inspiration, når du skal planlægge din rejse til paradiset i Stillehavet.

Der er millioner af store og små øer i Stillehavet, men de forsvinder nærmest i de enorme havstrækninger – omtrent som saltkorn i en stor suppebowle. Uanset om du vælger at besøge et eller flere øriger, eller om du tager en rejse jorden rundt, eller om du søger den ultimative bryllups- eller kærlighedsferie, vil de mange øer i Stillehavet byde på uforglemmelige oplevelser. Her er blåt hav, kridhvide sandstrande og imødekommende og hyggelige mennesker, så langt øjet rækker. Her er nok af valgmuligheder, fra det turist- og luksusprægede Tahiti til det mere afsidesliggende og primitive på Tonga og Samoa. Klik nedenfor og se, hvad vi anbefaler af ferieoplevelser. God fornøjelse.

Dette er kun eksempler og mulighederne er mange. Vi har aftale med resorts over hele Stillehavet, og kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

   
Plantation Island Resort

Fiji

Fiji er et sandt tropeparadis med eksotiske strande, hvor palmerne læner sig dovent ud over det hvide sand, hvor den skyfrie himmel spejler sig i det azurblå vand, og hvor koralrev i fantastiske farver har et sitrende liv under vandet.

Læs mere...

Aitutaki

Cook øerne

For mange er Cook øerne ensbetydende med symbolet på de smukke stillehavsøer. Paradisøerne ligger som perler på en snor, ude midt i det sydlige Stillehav og er et drømmemål for mange.

Læs mere...

Intercontinental Resort Tahiti

Tahiti

Tahiti er den kendte betegnelse på det enorme havområde, der udgør Fransk Polynesien, og som konkurrerer med Fiji om at være det mest populære rejsemål i Stillehavet.

Læs mere...

Samoa

Samoa

På Samoa finder du måske det mest venligsindede folk i hele Stillehavet, og som så mange andre øgrupper i Stillehavet, er dette et smukt paradis.

Læs mere...

Tonga

Tonga

Tonga er Stillehavets eneste kongerige og er beliggende midt på datolinjen. Øgruppen består af 170 øer, men kun 30-40 af dem er beboede.

Læs mere...

Vanuatu

Vanuatu

Lige vest for Fiji ligger den eksotiske øgruppe Vanuatu, som består af 13 store beboede øer og ca. 70 mindre. Øerne er vulkanske med høje bjerge, meget skov og tæt vegetation med høje træer, bregner, lianer og orkideer.

Læs mere...

Tribal Dancer

Ny Caledonien

Som et fransk oversøisk departement, fremstår Ny Caledonien som et paradis med høj standard på det meste. Ny Caledonien er Stillehavets største land efter Papua Ny Guinea, og hovedøen er omgivet af verdens næst største koralrev.

Læs mere...

Air Rarotonga

Jorden rundt

Hvorfor ikke tage en jorden rundt rejse med stop i Stillehavet? På en rejse jorden rundt kan du kombinere flere verdensdele til en overkommelig pris. Kombinationerne er mange og priserne varierer alt efter hvilken rute der vælges og hvor mange stop der gøres.

Læs mere...

Kontakt os for yderligere oplysninger. Vi kan næsten garantere, at vi har et forslag, der passer til dig.


Klik for at se større billeder: