Resorts

Sinalei Reef ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Samoa. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger på øen Upolu, men vi kan også tilbyde resorts på Savai'i. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Samoa. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Lalomanu Beach, Upolu

Upolu

Upolu er den største ø i Samoa og øen har landets største befolkning. Her ligger også hovedstaden Apia, der er landets mest beboede landsby.

Læs mere...

Alofaaga Blowholes

Savai'i

Savai'i er den anden af de to store øer på Samoa, men selv om den er stor, så bor der kun få mennesker her. Den er næsten uberørt af turismen, og derfor et flot sted at besøge for naturinteresserede.

Læs mere...

kort samoa


Klik for at se større billeder:

Upolu Savai'i