Stop i Asien

AsiaOplev Asiens spændende kultur og mystik på din rejse til eller fra Stillehavet. Se smukke farverige templer med glitrende teglstenstage og munke, som vandrer rundt i gaderne iklædt deres safrangule dragter. Asien byder også på tropisk ferieparadis med hvide sandstrande, svajende palmer og azurblå vand. I regnskoven kan du ride på elefanter, eller besøge gamle tempelbyer. Og i de moderne storbyer kan du nyde flotte restauranter og shopping i verdensklasse. Asien kan tilbyde dig det meste.

Allerede under indflyvningen ses hvor frodig og grønne landene er i Asien. Du bliver mødt af et smilende og hjælpsomt folkefærd, som er med til at gøre opholdet til en speciel oplevelse.

Kombinationsmulighederne er mange og priserne varierer alt efter hvilken rute du vælger og hvor mange stop du ønsker. Mange flyselskaber giver dig mulighed for at vælge en rute via Stillehavsøerne på udrejsen og en anden rute på hjemrejsen. Vi hjælper dig meget gerne med gunstige priser på tilslutningsfly, oplevelsesture og hoteller i Asien.

Nedenfor er nogle eksempler på, hvor du kan stoppe på din rejse til Stillehavet, men vi kan også tilbyde andre stop over i eksempelvis Beijing, Jakarta og Bali. Kontakt os for yderligere oplysninger.

   
Singapore

Singapore

En lille ø, en moderne by og et eventyrligt land. Singapore er blandt andet kendt for sin fantastiske gode mad og unikke shopping muligheder. I Singapore får du det bedste Asien har at byde på.

Hongkong

Hongkong

Hong Kong er en blanding af det traditionelle Kina og den moderne vestlige verden. Besøg små templer, besøg en lille fiskerlandsby, nyd den fantastiske skyline, tag i Spa, spil på kasino eller gå på shopping i de store indkøbscentre.

Seoul

Seoul

Seoul er en moderne og livlig storby, krydret med gamle templer og paladser. Tag dig tid til at udforske de mindre bydele, hvor du kan finde gamle små te-huse og livlige markeder, som har eksisteret i århundreder. Afslut dagen med en koreansk middag, som helt sikkert vil glæde dine smagsløg.

Kontakt os for priser på hoteller i Seoul

Tokyo

Tokyo

Japans hovedstad og verdens travleste storby. Oplev de mange imponerende templer og smukke japanske haver, eller prøv noget at det bedste sushi der findes. Tokyo har noget for alle.

Shanghai

Shanghai

Shanghai er Kinas største by og er en blanding af en topmoderne storby og gammel kinesisk mystik. Besøg det flotte abe tempel, nyd udsigten fra Orientens Perle, shop billigt eller sejl en tur på floden, mulighederne er mange i Shanghai.