Stop i Australien

AustraliaVerdens mindste kontinent eller jordens største ø? Uanset hvilket, så er Australien et af verdens mest kontrastfyldte og fascinerende lande, med tørre ørkner, frodige regnskove, spændende storbyer og et helt unikt dyreliv. Et land som geologisk og kulturelt er urgammelt, men som nation kun er 200 år gammelt. Et land som er verdens sjette største, og med så mange særpræg, at det ikke kan beskrives med ord – det skal bare opleves.

Australien har så uendelig meget at byde på. Lige fra moderne og charmerende storbyer som Sydney og Melbourne, til kæmpe monolitten Uluru ude midt i ødemarken eller de 36 små runde bjergtoppe lige ved, som udgør Kata Tjuta. Oplev også det imponerende 2.000 kilometer lange Great Barrier Reef med sine utrolige koraller og farverige fiskeliv, eller en de mange nationalparker med Kakadu i nord, Daintree i nordøst og Nambung i vest. Australien har også et helt unikt dyreliv med blandt andet kænguruer, koalabjørne, dingoer, næbdyr, pingviner og krokodiller, eller hvad med verdens ældste civilisation, som er en kultur der strækker sig over 50.000 år tilbage i tiden. Dette er blot noget af det som kan opleves i landet down under.

Nedenfor nogle eksempler, men vi kan også tilbyde stop over i andre byer i Australien. Kontakt os for at få en oversigt.

   
Sydney

Sydney

Sydney er Australiens største by og et naturligt udgangspunkt for et besøg i Australien. Få byer i verden har en så fordelagtig beliggenhed, et så behageligt klima og så mange strande som Sydney. Et besøg i Operahuset er obligatorisk, ligesom en slentretur i The Rocks - området hvor de første nybyggere slog sig ned.

Brisbane

Brisbane

Brisbane er Australiens 3 største by og hovedstaden i solstaten Queensland, og er et godt udgangspunkt for ture til de mange smukke strande, de utallige øer og den spændende regnskov, som findes i dette område.

ellis beach 1

Cairns

Vil du opleve det tropiske område i den nordlige del af Queensland, er Cairns et godt udgangspunkt. Her ligger de grønne regnskove lige bag de hvide sandstrande, og lige ud for kysten kan du nyde det farverige Great Barrier Reef.

Ønsker du et længere ophold i Australien anbefaler vi, at du kontakter vore dygtige kolleger i Australienrejser. De er specialister i at skræddersy rejser til Australien og New Zealand. For yderligere information om Australienrejser, se www.australienrejser.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik for at se videoen (YouTube) om Australien: