Stop i New Zealand

New ZealandNew Zealand er et fantastisk land, hvor der venter dig nogle af de største naturoplevelser du kan forestille dig. New Zealand ligger på den anden side af jorden og det er næsten ikke muligt at rejse længere væk, i så fald er du nok på vej hjem igen. New Zealand er kendt for at være utrolig rent og naturskønt og tilbyder alt fra høje sneklædte bjerge, fossende floder, imponerende gletsjere, dybe fjorde, smukke søer, aktive vulkaner, spruttende gejsere, til flotte strande med svajende palmer, et fascinerende dyreliv og en meget venlig befolkning.

Maorierne kalder landet Aotearoa, som betyder - landet under den lange hvide sky - og ordet stammer fra de lange skyer, som nærmest klæber sig til Southern Alps bjergene på Sydøen. For ikke så mange år siden var New Zealand afsondret fra resten af verden - et eksotisk land på den anden side af jorden. Nu til dags er dørene åbnet op til dette fantastiske land, som alle burde besøge mindst en gang i deres liv.

Der er mange kombinationsmuligheder, og priserne varierer alt efter hvilken rute du vælger og hvor mange stop du tager. Hvis du ønsker det, kan du vælge en rute ud til Stillehavet og en anden rute hjem. Vi kan også tilbyde gunstige tilslutningsbilletter og hotelpakker indenrigs i New Zealand.

Nedenfor er nogle eksempler, men vi kan også tilbyde stop over i andre byer i New Zealand. Kontakt os for at få en oversigt.

   
Auckland

Auckland

Den største by på New Zealand er Auckland med lidt over en million indbyggere, næsten en tredjedel af befolkningen bor her. Auckland har den største internationale lufthavn i landet, og derfor er byen et naturligt udgangspunkt for de fleste besøgende.

Wellington

Wellington

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på den sydlige del af Nordøen. Byen ligger flot ned til vandet og er omgivet af små grønklædte bjerge. Wellington er helt sikkert en af New Zealands flotteste byer og fra udsigtspunktet på Mount Victoria, er der en fantastisk udsigt udover byen og de omkringliggende bjerge.

Christchurch

Christchurch

Christchurch er den største by på Sydøen og med sine 350.000 indbyggere er byen New Zealands tredje største by. Christchurch kaldes ofte for Garden City og kunne ligeså godt have ligget i England med sine flotte parker og velholdte haver. Det siges endda, at indbyggerne i byen er mere engelske end englænderne selv.

Ønsker du et længere ophold i New Zealand anbefaler vi, at du kontakter vore dygtige kolleger i Australienrejser. De er specialister i at skræddersy rejser til Australien og New Zealand. For mere information om Australienrejser, se www.australienrejser.dk.

 

 

 

 

 

 


Klik for at se videoen (YouTube) om New Zealand: