Stop i USA

USAUSA er et land som aldrig holder op med at fascinere og som mange drømmer om at besøge. Mange ønsker at opleve det USA som ses på TV og i film og det er muligt at gøre med et stop i mulighedernes land. USA er et land med stor variation i klimaet, naturen og med spændende oplevelser uanset hvilken del af landet du besøger.

Det vestlige USA byder på fantastiske naturoplevelser. Her findes høje bjerge, flotte strande, ørkener og charmerende byer – ja, faktisk alt. Hvem drømmer ikke om et besøg i Hollywood, en dag eller tre i Disneyland eller filmstudierne i Universal Studios. Lidt nord for Los Angeles ligger Santa Monica, som er kendt for sine flotte strande og Santa Monica Pier, hvor du finder hyggelige restauranter på rad og række.

Nedenfor er nogle eksempler på hvor du kan stoppe, men vi kan også tilbyde stop over i andre byer i USA. Du kan også vælge at lave et længere stop i USA og tage på en kør selv ferie eller lignende. Vi hjælper dig gerne med at planlægge et stop og booke udlejningsbil og hoteller på turen. Kontakt os for yderligere oplysninger om de mange muligheder, der findes for stop i USA.

   
Disneyland

Los Angeles (Anaheim)

Disneyland er et must, når du besøger Los Angeles. Prøv de mange forlystelser og nyd dagen i denne eventyrlige verden.

Beverly Hills

Beverly Hills

Beverly Hills bydelen ligger for foden af Santa Monica Mountains. En tur til Los Angeles er ikke komplet, hvis du ikke har set hvor de kendte bor.

San Francisco

San Francisco

Stop nogle dage i fascinerende San Francisco, og oplev byens smukke havneområde, tag en cykeltur over den verdensberømte bro Golden Gate Bridge eller tag en bådtur ud til fængselsøen Alcatraz.

San Francisco

San Francisco (Fisherman's Wharf)

Fisherman's Wharf er et område kendt for sine historiske bygninger, delikate fiske- og skaldyrsrestauranter, flotte butikker og ikke mindst en hyggelig atmosfære og fantastisk udsigt udover bugten.

New York

New York

Byen, som aldrig sover. Du kan shoppe eller feste så længe du ønsker, besøge Frihedsgudinden og Empire State Building, se en musical på Broadway eller prøve nogle af verdens bedste barer og restauranter. New York har alt du kan ønske dig.

Seattle

Seattle

Besøg Seattles mange attraktioner såsom Experience Music Project, Pike Plaze Market, Operahuset og Seattle Space Needle, hvor der er en fantastisk udsigt udover byen. Du kan også nyde en kop kaffe på en af byens utallige kaffebarer.