Eventyrlige Tahiti

I dette rejseforslag har vi kombineret hovedøen Tahiti Nui med øerne Huahine, Maupiti og Tikehau hvor du kommer tæt på naturen og bor på små idylliske pensionater.

13866532733 db095b4dbb oHotel Maitai Lapita Village på Huahine

Rejsen starter i København hvorfra I flyver med Air Tahiti Nui via Paris og Los Angeles til Papeete. I ankommer om morgenen og tjekker ind på Hotel Royal Tahitien som ligger i en tropisk have ved stranden. Her bor I 2 nætter i et standard værelse og morgenmad er inkluderet.

Tahiti Nui er hovedøen i Fransk Polynesien og her ligger hovedstaden Papeete idyllisk placeret ved den smukke havnefront med de høje bjerge bag sig. Under opholdet på Tahiti Nui har vi inkluderet en heldagstur hvor I kommer til at opleve øens seværdigheder. 

12308806056 0a7e980177 oHotel Maitai Lapita Village, Huahine

Efter opholdet på Tahiti Nui går rejsen videre med indenrigsfly til Huahine i Leeward øgruppen. Dette er et utrolig smukt ørige med fine hvide sandstrande og frodig natur. Øerne er omgivet af krystalklart vand, og ikke så mærkeligt kaldes dette sted ofte for Edens Have. Herbor I 3 nætter i en Garden Bungalow på Hotel Maitai Lapita Village, et hyggeligt 3-stjernet hotel beliggende mellem havet og en smuk indsø. Hotellet tilbyder mange aktiviteter og er et sandt paradis for folk der kan lide vandsportsaktiviteter. Halvpension er inkluderet. 

Vi har på Huahine inkluderet en halvdagsudflugt ”Sacred Sites & Legendary Places” som har fokus på geologi, botanik, arkæologi, økonomi, historie og polynesisk kultur. En yderst interessant tur for folk som har lyst til at lære mere om Polynesien.

mau pension papahanigallery image4Pension Papahani på Maupiti har kun fem bungalows.

Fra Huahine fortsætter I med fly til Maupiti, en lille ø beliggende mere ned 300 km. vest for hovedøen Tahiti Nui. Maupiti tilhører Selskabsøerne og er bestemt et besøg værd. Her bor I 3 nætter på Pension Papahani der kun har fem bungalows og ligger placeret tæt ved Onoiau kanalen, stranden og den turkisblå lagune. Restauranten serverer polynesiske retter med fisk og skaldyr som deres specialitet. Der er mulighed for at sejle i kajak, snorkle og fiske. I kan også leje cykler, besøge den lokale landsby eller tage på vandretur rundt i området.

Rejsen afsluttes på Tikehau, og I kommer dertil med indenrigsfly fra Huahine. Tikehau er en atol beliggende i øgruppen Tuamoutu - knap en times flyvning fra Papeete. Øen kaldes også ”The Pink Sand Island” fordi her findes mange smukke strande. Her bor I 4 nætter i en bungalow på Ninamau Resort som ligger på en privat ø i den sydvestlige del af atollen. Dette er et paradis for dig som kan lide vandsportsaktiviteter samt at fiske. Ninamu Resort består af 6 bungalows som hver har sit eget design og karakter. Helpension er inkluderet.

tih ninamu resort public areas 19gallery image3Ninamau resort ligger på en privat ø i den sydvestlige del af atollen

I rejser tilbage til Tahiti Nui med indenrigsfly, og herfra via Los Angeles og Paris tilbage til København.


Rejsefakta

Pris per person når to rejser sammen: fra 39.400 kr

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse t/r på økonomiklasse med Air Tahiti Nui
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Lufthavnstransport på Tahiti Nui, Huahine, Maupiti og Tikehau
 • Indenrigsfly mellem øerne
 • 2 nætter i Standard værelse på Hotel Royal Tahitien, inkl. kontinental morgenmad
 • Heldagsudflugt på Tahiti Nui (Inner Island 4WD Safari)
 • 3 nætter i Garden Bungalow på Hotel Maitai Lapita Village, inkl. halvpension
 • Halvdagsudflugt på Huahine (Sacred Sites & Legendary Places)
 • 3 nætter i Beach Bungalow på Pension Papahani, Maupiti, inkl. amerikansk morgenmad
 • 3 nætter i en Bungalow på Ninamu Resort, Tikehau, inkl. helpension

Prisen er ikke inklusiv:

 • City tax på EUR1,26 per person per nat. City tax betales lokalt til hotellet ved check-out.

Rejsen kan justeres og forlænges, og det er muligt at gøre stop i Los Angeles.

Kontakt os for yderligere information og booking »

Turkode: o/49783