Leeward øerne

tahaa s 03

Leeward øerne er en øgruppe 220 kilometer nordvest for Tahiti Nui, og selv om afstanden til hovedstaden ikke er lang, så er dette rejsemål lidt gemt bort, på trods af sine flotte laguner og kridhvide strande.

Vi kan tilbyde resorts på Taha'a, Raiatea og Huahine.

Taha'a og Raiatea er to naboøer, som deler lagune. Dette er to smukke paradisøer med en rig historie. Raiatea kaldes også The Sacred Island og er i følge traditionen selve arnestedet for polynesisk civilisation (Havai'i), det geografiske center for ma'ohi kulturen (trekanten mellem Hawaii, New Zealand og Påskeøen), og fødestedet for Oro (guden for frugtbarhed og krig). Taha'a kaldes ofte Vaniljeøen, fordi her dyrkes den værdifulde vanilje orkide i regnskovens fugtige skygge.

Huahine er et utrolig smukt ørige med kridhvide sandstrande og frodig natur - og udenfor de hvide strande ligger en stor lagune og venter på dig.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Leeward øerne. Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

 

Le Taha'a Private Island & Spa

tahaa s 01Regnet som det mest eksklusive resort i hele Fransk Polynesien ligger Le Taha'a Private Island & Spa på en lille ø, Motu Tautau, på koralrevet. På den ene side af lagunen ligger øen Taha’a, mens du på den anden side har en utrolig udsigt til Bora Bora.

Te Tiare Beach Resort

tetiare s 01Dette er stedet hvis du ønsker en rolig ferie i smukke, tropiske omgivelser. Dette resort ligger godt gemt i en lille bugt på øen Huahine, og du kan kun komme hertil med båd. Huahine er et utrolig smukt ørige med kridhvide sandstrande og frodig natur, omgivet af krystalklart hav. Det er ikke mærkeligt, at det ofte kaldes Garden of Eden.

Hawaiki Nui Hotel

hawaiki nui s 01Hawaiki Nui Hotel kombinerer traditionel polynesisk stil med moderne komfort. Raiatea er hovedøen i Leeward øerne og Hawaiki Nui Hotel er et perfekt udgangspunkt for at udforske øen, oftest kaldet The Sacred Island og regnet som arnestedet for polynesisk kultur.

Hotel Vahine Island

vahine s 01Resortet ligger for sig selv på en lille ø i den store lagune, og her kan et fåtal af gæster nyde livet og omgivelserne.