Marquesas øerne

Nuku HivaØgruppen Marquesas ligger godt og vel tre timers flyvetur nord for Papeete, og vi kan tilbyde resorts på to af øerne - Nuku Hiva og Hiva Oa.

På en tur dertil opdages tiden på ny - tid til dig selv, tid til stilhed, tid for at møde andre og tid til at nyde tilværelsen. Værdien af tid er den vigtigste gave Nuku Hiva og Marquesas øerne giver besøgende. Genoplev de enkle glæder ved at træffe et venligt folkeslag. Gå en stille tur langs vejen til landsbyen, køb et brød i nærbutikken og stop på torvet for at få en sludder med en af de lokale kunstnere. Sid på terrassen og nyd udsigten mens mørket sænker sig. Stå op i morgengryet og lyt til, at fuglene og resten af øen stille vågner til live. Disse uforglemmelige oplevelser er summen af, hvad de smukke og mystiske Marquesas øer byder på.

Derudover kan du følge i fodsporene på den kendte maler Poul Gauguin samt andre kunstnere. De er kommet hertil for at male den tætte regnskov, de spektakulære vandfald, de stejle klipper langs kysten, den fredelige store lagune, de høje bjerge og de smukke strande.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Marquesas øerne. Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

   

Hanakee Pearl Lodge
Klik på billedet for info & billeder.

Hanakee Pearl Lodge (Hiva Oa)

Bygget på en skråning har dette flotte resort en utrolig udsigt over Tahauku bugten og det majestætiske Mount Temetiu. Alle bungalows er forskellige og indrettet af lokale kunstnere.

Læs mere...

Keikahanui Pearl Lodge
Klik på billedet for info & billeder.

Keikahanui Pearl Lodge (Nuku Hiva)

Midt i en smuk tropisk have med udsigt over bugten og landsbyen Taiohae ligger dette flotte resort. Alle bungalows er bygget i lokale materialer og er udsmykket af lokale kunstnere fra området.

Læs mere...

Klik for at se større billeder:


Klik for at se videoen (YouTube) fra Marquesas øerne: