Moorea

MooreaKun en halv times bådtur fra Papeete ligger Moorea. Mange hævder at denne ø er det smukkeste sted på jorden. Moorea er virkelig en fantastisk ø, med høje bjerge, frodige ananasmarker, flotte strande og små landsbyer. Sammenlignet med Tahiti er Moorea nærmest uberørt. For selv om øerne ligger indenfor synsvidde til hinanden er der store forskelle. Tahiti Nui er pulserende og livlig med næsten 15 gange så mange indbyggere mange flere turistbesøgende. På Moorea er livet roligt og behageligt, og et sted hvor du virkelig kan nyde livet.

Her kan du slentre med bare ben på hvide sandstrande og nyde synet af krystalklare laguner og stejle, vulkanske toppe. Mellem toppene ligger frodige og farverige dale, et resultat af det tropiske klima og den rige vulkanske jord. Et sted du skal besøge er Cooks Bay, et af Polynesiens naturundere med en fjordlignende bugt omkranset af høje, grønklædte bjerge. Et absolut must på Moorea er Tiki Village, der er en lille landsby med indfødte, som underholder eller fremviser lokal kultur og håndværk. Dansegruppen rejser rundt i hele verden og fremfører fyrrige og sensuelle danse.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Moorea. Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

   
Hotel Les Tipaniers

Hotel Les Tipaniers

Dette "bungalow-style" hotel ligger midt i en grøn have og lige nedenfor ligger stranden.

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Et dejligt hotel i utrolige omgivelser. En lang og smuk sandstrand lige nedenfor hotellet, og en flot lagune.

Læs mere...

Hilton Moorea Lagoon Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa

Et afslappende paradis i perfekte omgivelser. Midt mellem historiske Cook's Bay og Opunohu Bay ligger dette flotte hotel langs en kridhvid strand ved en lagune med krystalklart vand.

Læs mere...

Moorea Pearl Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Manava Beach Resort & Spa - Moorea

Perfekt beliggende langs en lang hvid sandstrand og med kort afstand til lufthavnen og havnen. Omfattende underholdning og kulturelt program.

Læs mere...

Intercontinental Resort Moorea
Klik på billedet for info & billeder.

Intercontinental Resort & Spa Moorea

Beliggende i et smukt område med have, kridhvid strand og små øer i lagunen, og med høje bjerge i baggrunden. Stort aktivitetstilbud, bl.a. Dolphin Quest og Héle’ne Spa.

Læs mere...

Klik for at se større billeder: