Tahiti Nui

PapeteeHovedøen i Fransk Polynesien, og der hvor det politiske og økonomiske centrum ligger, er Tahiti Nui. Det er også her hovedstaden Papeete ligger. Byen strækker sig langs den smukke havn og op på bjergsiden både nord- og vestover. Papeete har et flot marked, hvor du kan købe frugt og grøntsager samt andre varer såsom dansekostumer, vævede hatte, tasker og flotte halssmykker af skaller.

Tahiti Nui er et eldorado med alle former for aktiviteter til lands og til vands. Både golf, tennis, dykning, snorkling, sportsfiskeri og bådture er blandt de mange aktiviteter du kan prøve. Tahiti Nui består af en stor cirkelformet ø og en lidt mindre cirkelformet ø kaldet Tahiti Iti, som hænger sammen med en lille landtange ved navn Tageravao. Bjergene på øerne er smukke og klædt i grønne farver og indbyder til flotte vandreture i spektakulære omgivelser. På en tur i dette landskab oplever du dybe floddale, høje bjerge og kraftfulde vandfald.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Tahiti. Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

   
Hotel Tiare Tahiti

Hotel Tiare Tahiti

Et relativt nyt hotel ved stranden i centrum af hovedstaden Papeete. Kort gåafstand til det meste; shopping, restauranter og sightseeing.

Manava Suite Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Manava Suite Resort

Nyt resort som ligger på den nordvestlige side af Tahiti Nui, kun fem minutter fra Faa’a International Airport og ti minutter fra Papeete's centrum.

Læs mere...

Radisson Plaza
Klik på billedet for info & billeder.

Radisson Plaza Resort Tahiti

Et moderne hotel med utrolig udsigt over Stillehavet, bare 15 minutter fra Papeete. Radisson Plaza Resort er beliggende i idylliske omgivelser ikke langt fra Tahiti Nuis bedste shoppingområde.

Læs mere...

Le Meridien Tahiti
Klik på billedet for info & billeder.

Le Meridien Tahiti

Resortet er beliggende langs stranden i den pittoreske Punaauia region, der af mange regnes som det smukkeste sted på Tahiti Nui. Resortet tilbyder noget af det bedste på øen i elegante omgivelser.

Læs mere...

Itercontinental Tahiti Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Intercontinental Tahiti Resort

Et af de bedste resorts på Tahiti Nui er beliggende i en tropisk have og lige ved en kridhvid strand. Resortet ligger et stykke udenfor Papeete, ved Tataa Point på nordvest siden af øen med en fantastisk udsigt til naboøen Moorea.

Læs mere...

Klik for at se større billeder: