The Brando

p1140676 lgThe Brando på Tetiaroa Island

The Brando er et unikt og luksuriøst resort i Fransk Polynesien, beliggende på den ubeskrivelig smukke atol, Tetiaroa Island. Resortet ligger på en af flere små øer der omkranser en stor lagune. Alle øerne er privatejede og kun tilgængelige for resortets gæster og besøgende forskere.

Atollen ligger 20 minutters med fly fra Papeete, og består af 35 afsides villaer med private swimmingpools. Alle villaer er beliggende på kridhvide strande hvor skildpadder og eksotiske fugle jævnligt kommer på besøg. Resortet har to restauranter som bl.a. serverer polynesisk inspirerede- og klassiske franske retter. Der findes også et spa- og velværecenter, tennisbane, bibliotek samt et kulturelt center.    

Man bor godt på The BrandoMan bor godt på The Brando

Der venter en masse forskellige aktiviteter for den som ønsker at udforske øen og lagunen. Det er muligt at låne cykler så man kan udforske stierne rundt på øen, eller tage på picnic på Jeres peronlige favorit strand. Man kan snorkle med tropiske fisk, sejle i lagunen, besøge naboøerne med kajak, og man kan også tage på guidede ekskursioner for at udforske kulturen samt øernes marine- og dyreliv.

For at læse mere om øen og resortet, anbefaler vi et besøg på hjemmesiden til The Brando.

Tetiaroa Island
Denne ø er præcis hvad du havde i tankerne, da du som barn drømte om det mest perfekte sted i verden. Med hvide sandstrande, svajende grønne palmer, farverige fugle og blå lagune er Tetiaroa et af de steder i verden hvor man kommer tættest på paradis.

Udover sin fantastiske skønhed, er Tetiaroa også et sted med en sjælden stor biologisk forskellighed og et naturreservat for fugle og marineliv. Der lægges meget arbejde i at bevare og beskytte det naturlige plante- og dyreliv, og gennem flere projekter bidrages der til at reservatet fortsat udvikles.

Skilpadde og tropiske fiskTetiaroa har en sjælden stor biologisk forskellighed og der lægges meget arbejde i at bevare og beskytte det naturlige plante- og dyreliv.

Tetiaroa har en speciel plads i den polynesiske historie og kultur, og har været det foretrukne feriested for overklassen på Tahiti i hundredevis af år. Man finder fortsat gamle marae (templer) som blev bygget på atollerne af urbefolkningen.  Med sin rige historie og æstetiske skønhed, vil øen altid have stor betydning for den polynesiske befolkning.

Tetiaroa og Marlon Brando
Marlon Brando kom første gang til Tetiaroa mens han filmede «Mytteriet på Bounty», og han blev med det samme charmeret af øens specielle skønhed. Han blev fængslet af den polynesiske levevis, og i 1967 fandt han også kærligheden her og opnåede sit mål om at eje en lille del af paradiset.

Brando var optaget af at bevare Tetiaroas naturlige skønhed, biologiske forskellighed samt kulturelle rigdom, og var fast besluttet på at stedet kunne blive et center for forskning og uddannelse samt en rollemodel for bæredygtig udvikling.

brando restaurant-beachdining-twilight 1Resortet har to restauranter som bl.a. serverer polynesisk inspirerede- og klassiske franske retter.

Brando bad I 1999 Richard Bailey om hjælp til at opfylde sin drøm. Richard Bailey havde tidligere udviklet nogle af regionens bedste resorts. Brando og Bailey arbejdede sammen med en vision om at skabe et selvforsynende og bæredygtigt resort, der med innovativ teknologi sørger for luksuriøse omgivelser for alle hotelgæster, beboere og forskere. The Brando er resultatet af den vision som Brando og Bailey havde.

Klik på videoen herunder for at se mere fra The Brando og Tetiaroa:

Inkluderet i opholdet:

  • Overnating i luksuriøse omgivelser
  • Alle måltider (enkelte deluxe alternativer mod tillæg)
  • De fleste drikkevarer; flaskevand, sodavand, øl og et udvalg af vine, champagne og sprut
  • 24 timers bespisning i din egen villa
  • 1 udflugt per person pr dag baseret på et udvalg
  • 1 spa behandling (50 min) per person per villa per dag
  • Internet tilgang
  • 1 cykel per gæst
  • Tilgang til en outrigger kano, kayak og paddleboard samt snorkleudstyr

Priser på forespørgsel. Minimum 3 overnatninger.

Åbne e-brochuren om The Brando her >>


Klik for at se store billeder: