Tuamotu øerne

TikehauKnap en times flyvetur fra Papeete ligger de smukke atoller i øgruppen Tuamotu. Dette området kan bedst beskrives som et idyllisk postkort - en række små atoller, der titter op over havets overfalde og omkranser en lagune. De flotte omgivelser overgås blot af det utrolige og overdådige liv under vandet, hvor det sitrer af fisk i alle farver og faconer. Vi kan tilbyde resorts på Tikehau, Rangiroa, Manihi og Fakarava.

Her finder du alt det du kan forestille dig om en drømmeferie i Stillehavet. Alle øerne er berømte for sin naturlige skønhed med krystalklart vand og uimodståelige laguner med forskellige farver på vandet. Det er lyseblåt, blåt og turkist i en skøn forening.

Livet på de små atoller i Tuamotu gruppen er behageligt og fredeligt. Her er du langt væk fra hverdagens stress og ja. I de små landsbyer kan besøgende opleve noget af det oprindelige Polynesien, hvis du ikke foretrækker at nyde det fantastiske liv under vandet i lagunen. Øerne er især populære blandt dykkere, med sin nærmest uberørte natur og utal af fiske- og hajarter under vandet. Det er en utrolig oplevelse a svømme rundt blandt fisk i alle farver og faconer, og se store rokker glide stille forbi.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts på Tuamotu øerne. Kontakt os for at få en pris på dit foretrukne resort.

   

Novotel Rangiroa Lagoon Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Novotel Rangiroa Lagoon Resort (Rangiroa)

Dette resort ligger midt i en stor plantage med kokosnødder og lige ved en flot strand, og den fantastiske lagune på Rangiroa.

Læs mere...

Manihi Pearl Beach Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Manihi Pearl Beach Resort (Manihi)

Det eneste resort på Manihi og et fantastisk anlæg i en tropisk have, hvor bungalowserne står på pæle ude i vandet ved en flot sandstrand.

Læs mere...

Tikehau Pearl Beach Resort
Klik på billedet for info & billeder.

Tikehau Pearl Beach Resort (Tikehau)

Langs en smuk kridhvid strand ligger dette flotte resort, hvor alle bungalows ligger på stranden eller står på pæle ude i vandet. Alle bungalows er bygget i polynesisk stil og er rummelige med privat balkon m.v.

Læs mere...

Klik for at se større billeder:


Klik for at se videoen (YouTube) fra Tuamotu øerne: