Rejseforslag på Tonga

Tonga BeachTonga er Stillehavets eneste kongerige og er beliggende midt på datolinjen. Øgruppen består af 170 øer, men kun 30-40 af dem er beboede. Landet er inddelt i tre hovedøgrupper: Tongatapu, Ha’apai, og Vava’u. Øerne i Tongatapu og Ha’apai er lave koraløer, mens øerne i Vava’u-gruppen er vulkanske med bjerge. Befolkningen er utrolig venlige, så det er ikke så underligt, at James Cook kaldte øerne for The Friendly Islands. Du vil altid finde hjælp, hvis du spørger om noget.

Tonga er langt væk og et ukendt rejsemål for de fleste. De spørgsmål vi oftest får er, hvad skal du se, og hvor du skal tage hen, når du besøger Tonga? Vi har sammensat nogle rejseforslag til inspiration, når du skal planlægge din rejse.

Dette er kun et eksempel og mulighederne er mange. Vi har aftaler med resorts over hele Stillehavet, og kan tilbyde alt fra enkel standard til den ypperste luksus. Du bestemmer hvad der passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

 

TongaKongeriget Tonga - 21 dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet det som mange ønsker at opleve på deres første rejse til Tonga. Rejsen kan forlænges.

Pris per person, når to rejser sammen:
fra kr. 29.995

Læs mere...

Aitutaki Lagoon ResortØhop i Stillehavet - valgfri antal dage

I dette rejseforslag har vi inkluderet flyrejsen til flere af ørigerne i Stillehavet, og derudover går turen også forbi både New Zealand og Australien. Forslaget er en god illustration på, hvad der er muligt at kombinere, når du ønsker at opleve mange destinationer på en tur til Stillehavet.

Pris per person:
fra kr. 18.995 (kun fly)

Læs mere...

Kontakt os for yderligere oplysninger. Vi kan næsten garantere, at vi har et forslag, der passer til dig.


Klik for at se større billeder: