Resorts

Mounu Island ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Tonga. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger på hovedøen Tongatapu og rundt om hovedstaden Nuku'alofa, men vi anbefaler også at du tager en tur til nogle af de andre øer. Dette er utroligt smukke øer, hvor du virkelig får stillehavsstemningen tæt på, og på Ha'apai kan du også se hvaler i sommermånederne. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Tonga. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Keleti Beach, Tongatapu

Nuku'alofa

Hovedstaden i Tonga ligger nord på den største ø Tongatapu. Nuku'alofa er en imødekommende og flot hovedstad med flere attraktioner at kigge på, udover den smukke natur og kridhvide strande.

Læs mere...

Treasure Island, Vava'u

Vava'u

Vava'u er en gruppe øer, der ligger ca. 300 km nord for hovedstaden Nuku’alofa. Stedet er opstået af koraller og består af en stor ø omringet af ca. 40 mindre øer.

Læs mere...

Sandy Beach, Ha'apai

Ha'apai

Øgruppen Ha'apai består af 62 små øer spredt udover et stort havområde. Her finder du alt det du forventer i Stillehavet - smukke små koraløer, turkisfarvede laguner, høje vulkaner og kridhvide sandstrande med kokospalmer.

Læs mere...

kort tonga


Klik for at se større billeder:

Nuku'alofa Ha'apai Vava'u