Resorts

Iririki Island ResortHer har vi samlet et udvalg af resorts som vi anbefaler rundt om i Vanuatu. Vi kan tilbyde mange flotte resorts, fra gode og rimelige hoteller til eksklusive resorts med høj standard. Udvalget er stort og det kan være vanskeligt at finde frem i junglen af tilbud. Ofte er det nemmeste, at vælge hvilket område du ønsker at bo i, og hvilken standard du foretrækker. Du bestemmer hvad som passer dig bedst, så giver vi dig alternativerne.

De fleste resorts ligger i og rundt om hovedstaden Port Vila, men vi anbefaler også at du tager en tur til nogle af de andre øer. Specielt Tanna med den let tilgængelige og aktive vulkan Yasur er en oplevelse. Der foregår også flere traditionelle ceremonier, blandt andet en Toka ceremoni, der er utrolig imponerende at overvære. Det er en god ide at bestille værelse i god tid før du skal rejse. I højsæsonerne kan det være næsten umuligt at finde ledige værelser på de bedste og mest populære resorts.

Priserne varierer alt efter sæson og standard. Herunder finder du nogle priseksempler på resorts i Vanuatu. Kontakt os for forslag og pristilbud.

Port Vila

Port Vila

Port Vila er Vanuatus hovedstad og ligger på øen Efaté, skønt placeret midt imellem landets mange øer. Byen er et godt udgangspunkt for at udforske de andre øer i Vanuatu.

Læs mere...

Santo

Santo

Santo er den største ø på Vanuatu og her findes bl.a. Million Dollar Point, hvor amerikanerne har dumpet tonsvis af udstyr fra anden verdenskrig, og det højeste bjerg – Mount Tabwemasana på 1.700 meter over havet.

Læs mere...

Tanna

Tanna

Helt syd i øriget ligger øerne Ambrym og Tanna, som er kendte for aktive vulkaner og flot natur. På Tanna føler du dig nærmest hensat til et andet århundred, idet det fleste her bor i små landsbyer og fortsat lever som de har gjort mange år tilbage.

Læs mere...

kort vanuatu


Klik for at se større billeder:

Port Vila Santo Tanna